[quote="lukas1305"]Właśnie wczoraj jestem po wgraniu mapy bo też odpalał na ciepłym gorzej i żałuje bo jestem uboższy o 400 stówy a efekt marny.Chyba że ktoś w rejonie gliwic poleci mi dobrego tunera to sie zastanowie jeszcze raz i zaryzykuje.
Co to za cudotwórca za 400 stówki nie potrafił pomóc. Mi Robert z Tune-Up /Gdańsk / przy okazji wirusa dygnął mapy za free. Pomogło od ręki i tak od roku śmigam.
Dlugo odpala na cieplym
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Dlugo odpala na cieplym
Mój Tatusiobus ALH seria 97,5 KM & 210,6 Nm soft by Tune UP Gdańsk 120,1 KM & 280,2 Nm / był -sentyment pozostał / teraz Mondeo IV 140 KM TDCI
Dlugo odpala na cieplym
jakie to sa koszta???
samo wgranie map,? zeby zwiekszyc dawke na rozruch
a wgranie pełnego wirusa???
samo wgranie map,? zeby zwiekszyc dawke na rozruch
a wgranie pełnego wirusa???
walcz by wygywac!!!
Ok.Masz racje ale ty robiłeś to na pomorzu a ja potrzebuje na śląsku.Hansolo pisze:lukas1305 pisze:Właśnie wczoraj jestem po wgraniu mapy bo też odpalał na ciepłym gorzej i żałuje bo jestem uboższy o 400 stówy a efekt marny.Chyba że ktoś w rejonie gliwic poleci mi dobrego tunera to sie zastanowie jeszcze raz i zaryzykuje.
Co to za cudotwórca za 400 stówki nie potrafił pomóc. Mi Robert z Tune-Up /Gdańsk / przy okazji wirusa dygnął mapy za free. Pomogło od ręki i tak od roku śmigam.
Ok.Masz racje ale ty robiłeś to na pomorzu a ja potrzebuje na śląsku.[/quote]
Dynosoft Katowice ogarnie to bez problemu. Są nawet zapisy w dziale speed na wirusa.
Dynosoft Katowice ogarnie to bez problemu. Są nawet zapisy w dziale speed na wirusa.
Mój Tatusiobus ALH seria 97,5 KM & 210,6 Nm soft by Tune UP Gdańsk 120,1 KM & 280,2 Nm / był -sentyment pozostał / teraz Mondeo IV 140 KM TDCI
lukas1305 pisze:Ok.Masz racje ale ty robiłeś to na pomorzu a ja potrzebuje na śląsku.Hansolo pisze:lukas1305 pisze:Właśnie wczoraj jestem po wgraniu mapy bo też odpalał na ciepłym gorzej i żałuje bo jestem uboższy o 400 stówy a efekt marny.Chyba że ktoś w rejonie gliwic poleci mi dobrego tunera to sie zastanowie jeszcze raz i zaryzykuje.
Ja robiłem mapę u gościa z Dąbrowy górniczej. Jest to kawałek od Gliwic ale już mi nie jest wstyd jak go odpalam rozgrzanego. Koszt takiej usługi do 100zł.
Tanie części samochodowe.