Lokalne spoty eRuniek
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Lokalne spoty eRuniek
Trochę odległość odstrasza. Niestety lecieć 500km na kilka godzin trochę mija się z celem.
Co by nie było to lekko 600zł na drogę + reszte kosztów. Pewnie w 1000zł by się zamknęło, a za taką kasę to można juz coś konkretnego do eRuni kupić
Co by nie było to lekko 600zł na drogę + reszte kosztów. Pewnie w 1000zł by się zamknęło, a za taką kasę to można juz coś konkretnego do eRuni kupić
Lokalne spoty eRuniek
Kosz takiego wyjazdu w moim przypadku wynosi:
- dwa pełne baki paliwa (300km w jedną stronę + jazda po torze)
- wpłata 250 zł
I to wszystko Kanapki można sobie jeszcze w domu zrobić i jest ok
- dwa pełne baki paliwa (300km w jedną stronę + jazda po torze)
- wpłata 250 zł
I to wszystko Kanapki można sobie jeszcze w domu zrobić i jest ok
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Lokalne spoty eRuniek
MatthewG, jak ja bym miał lecieć tak aby na baku zrobić 300 to bym potrzebował 3,3 baku
Lokalne spoty eRuniek
Szczecin to pomorze,tylko zachodnie Jest tu kilka erek (oprócz mnie piątki r32),ale nie wiem dlaczego się nie odzywają Rafit,tak,daleko do centralnej Polski,ale na "centralne" pomorze i do fatherlandu już nieRafit pisze: Szczecin to nie pomorze, to już daleko daleko za pomorzem
Lokalne spoty eRuniek
Jest jeszcze idea zalania pyska wieczorem. To dodatkowe koszta, które chętnie pomniejszę i postawię kilka flaszencji
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Lokalne spoty eRuniek
Stary,ja mam najdalej i jeszcze nie wiem czy będę na 100%,bo nie wiem,czy nie zatrzymają mnie sprawy zawodowe ,ale powiem Ci jedno,że warto się katnąć tyle km,żeby zapoznać się z klimatem imprezy i poznać takich chłopaków jak np.Tomek,Mateusz,Wróbel i kilkunastu innych, fajnych ,spoko gościRafit pisze:Trochę odległość odstrasza
Lokalne spoty eRuniek
Jaro, Ty jesteś modelowym przykładem, że da się:
a. dojechać i przywieźć najlepszą rybę jaką jadłem (wspominamy tego suma z rozrzewnieniem)
b. przejechać tor i dobrze się bawić
c. uchlać się aż miło powspominać
Liczę na powtórkę b+c i trzymam kciuki, żeby w październiku było 20 stopni w cieniu!
a. dojechać i przywieźć najlepszą rybę jaką jadłem (wspominamy tego suma z rozrzewnieniem)
b. przejechać tor i dobrze się bawić
c. uchlać się aż miło powspominać
Liczę na powtórkę b+c i trzymam kciuki, żeby w październiku było 20 stopni w cieniu!
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Lokalne spoty eRuniek
Jaro ponieważ mnie nie wymieniłeś będę musiał Cię objechaćRybak pisze:Tomek,Mateusz,Wróbel i kilkunastu innych, fajnych ,spoko gości
Znowu...
Ostatnio zmieniony pn wrz 26, 2011 21:20 przez vrs, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Lokalne spoty eRuniek
Wszystko w rękach Najwyższego(czyt.pogodynki)zlos pisze:Liczę na powtórkę b+c
Lokalne spoty eRuniek
Michał,Ciebie też miałem na myśli(nie myśl,że zapomniałem),ale się słabo ostatnio odzywałeś.Wiadomo,że jesteś wśród nas prekursorów Golfa rvrs pisze:Jaro ponieważ mnie nie wymieniłeś będę musiał Cię objechać
-
- Mały gagatek
Re: Lokalne spoty eRuniek
Dawid i Piotrek dzięki za przyjazd no na myjni jest jeszcze jedno miejsce wolne dla Konradzik IV czekamy na zakup eruni Dawid miał daleko ale dał rady:) Dawid i Piotrek zrobcie zdjecie niespodzianek
Lokalne spoty eRuniek
Aż tak źle z tymi R32? Jak jechałem na pierwszą edycję to w tracie miałem spalanie 9l, jazda z prędkościami w przedziale 100-130km/h. Teraz spróbuję zejść do 8l W sumie zrobiłem tego dnia pod 800km, okolo 80 na Ułężu.Rafit pisze:MatthewG, jak ja bym miał lecieć tak aby na baku zrobić 300 to bym potrzebował 3,3 baku
Wzruszyłem się Jarku Pozdrowienia dla Ciebie mistrzu z grodu KrakaRybak pisze:ale powiem Ci jedno,że warto się katnąć tyle km,żeby zapoznać się z klimatem imprezy i poznać takich chłopaków jak np.Tomek,Mateusz,Wróbel i kilkunastu innych, fajnych ,spoko gości
vrs pisze:Jaro ponieważ mnie nie wymieniłeś będę musiał Cię objechać
On myślami chyba dalej na lazurowym wybrzeżuRybak pisze:Michał,Ciebie też miałem na myśli(nie myśl,że zapomniałem),ale się słabo ostatnio odzywałeś.
piter19722 pisze:Dawid i Piotrek zrobcie zdjecie niespodzianek
2015 - ... Mocy przybywaj?
Lokalne spoty eRuniek
W seryjnym R32 jadąc w trasie z taką prędkością spalanie wychodzi 9l z hakiem, mój rekord to 8.3 jadąc 100-110km.MatthewG pisze:Aż tak źle z tymi R32? Jak jechałem na pierwszą edycję to w tracie miałem spalanie 9l, jazda z prędkościami w przedziale 100-130km/h.
www.proturbo.com.pl