Szukam dobrego tunera Podkarpacie

Forum o modyfikacjach wszystkich silników TDI. Chiptuning, turbiny, pompy, wydechy i wszystko na te tematy.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Shmatan
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: Shmatan » ndz wrz 25, 2011 09:26

trelemorele pisze:Na vagpodkarpacie zlinczowali gościa z tej firmy http://www.ecutech.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ze robi chipy bez hamowni
niektórzy go bronili ;]

spawacz
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: spawacz » ndz wrz 25, 2011 10:11

Udalo sie zobaczyc wykres ASZ po AT2000 ,bo wykresie widac ze ktos podbil moment na dole ze sprzego dlugo nie pojezdzi, 160 i 380 NM tak go zrobili, soft wysylaja do V-techa.

Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213

szpila79
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: szpila79 » pn wrz 26, 2011 11:41

moim zdaniem hamownai to nie wszystko, ale hamownia + wiedza i umiejętności to już wszystko.
Sam byłem w sobotę na modyfikacji ale bez hamowni, jestem zadowolony, ale nie ukrywam przydałby się wykres z hamowni aby zaspokoić ciekawość ile naprawdę jest koni.

A co do czekania kilka godzin na poprawkę czy też ponownego przyjazdu to uważam że jest to jakieś nieporozumienie.
Po czym człowiek zastanawia się czy nie lepiejbyłoby pojechać dalej i zrobić tak jak należy.

spawacz
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: spawacz » wt paź 11, 2011 15:05

To napisze moze jak skonczylo sie moje turbo po Chipie od "Car-soft" w Przemyslu nijakiego Marka , po ktorce wiedzial jakie mam mody, mowilem jest cienka turbina i spokoje -on dobra ja sie na tym znam, mysle ok. 4 tyg. i wyszedl jego chip ukrecony wirnik na dawce 54mg i 1.55 bar , gdzie uparcie twierdzil ze ustala tylko 1.30 bar , vag wykrywal 1.15 zadanego max, a w pomiarze 1.55 nie spadalo z zegara. Temat juz z rob555 obgadywany byl wiec ewidentnie wina pseudo tunera i rosyjskich softow a raczej softow z rosyjskich stron :helm: , odradzam gosc nie ma pojecia o tym co robi , o gwaracji mozesz zapomniec chodz niby jest . OSZUST! i tyle. Nie jest sam w tym jarmarku, bo tez z tego forum czlowiek z Krakowa sie na to nadzial i rozerwalo wirnik, podobnie 3 moich znajomych z tego 2 zaczailo sprawe i wywalili to kupa, 1 niesety starl 2 turbiny nim sie okazalo przez co padly. Niech to bedzie dla innych ostrzezenie.

Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213

Awatar użytkownika
Marcin997
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Marcin997 » ndz lis 27, 2011 20:30

Odkopie...
trelemorele, może i zlinczowali kolegę, bo robi softy bez hamowni, ale robi to tylko dlatego, że dopiero co see rozkręca i nie ma funduszy na hamownię, wszystko robi na g-techu, ale co jak co ale wiedzę to chłop ma, a softy robi pod auto, nie gotowce czy coś...

dodam jako starszy brat Marcina997 (Penzo) ostatnio robiłem sofcik pod ajm + brd wypluło 160 km za małe pieniądze w każdym razie na miejscu i od reki chciał chłop jeszcze modować softa ale miałem terminy więc dałem spokój autem śmigam za granice zależało mi na dobrej górze wiadomo autostrady :P ja nie widzę za te pieniądze problemów każdy musi z czasem się rozwijać na pewno bd tam robił korekcje po dodaniu pompek AL i IC :food:

ODPOWIEDZ

Wróć do „TDI”