Kabel Od wzmacniacza
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Kabel Od wzmacniacza
Witam, zakupiłem kabel wraz z bezpiecznikiem lecz nie bardzo wiem jak puścić kabel od akumulatora do tylnego bagażnika, a dokładniej w jakim miejscu w grodzi mam ten kabel puścić, bo szukałem i nie mam żadnych dziur zaślepionych gumą Zapomniałem auto oczewiście golf mk4 (:
Ostatnio zmieniony pt wrz 23, 2011 22:05 przez pawel1178, łącznie zmieniany 1 raz.
Kabel Od wzmacniacza
Pewnie znajdzie się kilka takich miejsc, ja znalazłem przejście przez taką białą skrzyneczkę z jakimiś przekaźnikami. Ściągasz osłonę podszybia (musisz najpierw zdemontować ramiona wycieraczek), po prawej stronie (patrząc od przodu) znajdziesz właśnie tą skrzyneczkę - żeby ją otworzyć trzeba na chwilę zdemontować mechanizm wycieraczek (3 śrubki) przez nią przeciągnąłem kabel - wyszedł mniej więcej pod kolumną kierownicy, w skrzyneczce z boku nożem zrobiłem małe nacięcie żeby kabel miał którędy wyjść i żeby dało się ją zamknąć, później profilaktycznie to uszczelniłem, wszystko składasz do kupy i zrobione Ale się nie znam, może są jakieś lepsze sposoby Pozdrawiam
Kabel Od wzmacniacza
Nad pedalami odkrecasz plastik i ten dolny od przelacznika swiatel co idzie w dol.Po lewej stronie masz takie grube szyny z zasilaniem tam sie mozna podpiac.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12