Moderator: G0 Karcio
marczello23 pisze:Co bedziesz obijał tą alkantarą ?
Dokładnie sufit i wszystkie plastiki, oczywiście nie obijał a oklejałstolniczkow pisze:Pewnie sufit...
Mam nadzieje że nie spartaczę robotę i efekt będzie tak jak mówiszstolniczkow pisze: Zmienia się wnętrze nie do poznania
POOREK to robił, coś tam ma w temaciemarczello23 pisze:Masz może fotki z tego typu prac ?
Ogólnie jak gadałem z poorkiem to kupił ok 6 mb, ja co by nie zabrakło kupiłem 8 metrów (150cm szerokości).Broda6666 pisze:daj znac wiela tego szajsu zamowiles bo tez mam w planach sufit zrobic a nie wiem ile tego trzeba
dokładnie!!!stolniczkow pisze:Pewnie sufit... Z perspektywy czasu chyba najlepszy mod jaki miałem w swoim GolfieZmienia się wnętrze nie do poznania
A dzięki, dzięki, tak zrobiePOOREK pisze:pędzli kup dużo i powodzenia no i cierpliwości...
marczello23 pisze: A wlaśnie jak z słupkami i tymi plastikami, rączki itp. malujesz to jakos na czarno czy moze masz juz orginalnie czarne ? Czy slupiki robisz też z alcantary ?
Dziękicookies pisze:Będzie pięknie
powodzenia
Są lepsze ale miło to usłyszećbakonfs pisze:Jedne z najlepszych golfów na forum....
Oryginalny z palety VW LR5Vbakonfs pisze:Jak nazywa sie odcień tego koloru?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości