Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Konrad zainteresowany nim jesteś? Jak sprzedaż auta?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
tak, ziomek ma oglądać jakoś w tym tygodniu żebym nie jechał na darmo.MatthewG pisze:Konrad zainteresowany nim jesteś? Jak sprzedaż auta?
ja swojego nie sprzedaje - graty wszystkie wyprzedałem zostały tylko fotele i koła jest plan żeby została seria do jeżdżenia na codzień a kupić eR i ją pieścić w garażu...
To faktycznie dobry plan Jak będzie już po oględzinach to skrobnij dla pozostałych użytkowników forum jak z rzetelnością ogłoszenia.
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Śliczny,łykam go.Nie znalazłbyś jeszcze jednego takiego dla mnie
Ja bym taki mamie kupił, zawsze marzyła jej się taka odpicowana bryka
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A tak na serio śmiejcie się ale największy miał ubaw jego aktualny właściciel gdy znalazł go pod drzewem na wielkim placu we Francji i zapytał sprzedawce co z tym golfem o on ze idzie na żyletki bo nikt go nie chce. I w ten sposób kupił golfa ze sprawnym silnikiem skrzynia napędem hamulcami i pakietem r za 500 euro a teraz powoli części wystawia na allegro. Jakby ktoś potrzebował części to dam kontakt do właściciela bo go znam.
Bo to cabrio było.., cabRio
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-t ... 14572.html" onclick="window.open(this.href);return false; 600 KM
tylko .: R32
taka zwykła aż nieładnadaniel1d pisze:niezły sleeper.
ciekawe co z nią nie tak ? kłopoty mechaniczne po modyfikacjach czy jakiś inny zonk ....ta złączka przy puszcze pow. to chyba nie jest autorstwa rothe
Od razu coś już nie tak Jak ja swojego sprzedałem to gadali że silnik już był prawie zatarty i dlatego sprzedałem.gluszcz pisze:ciekawe co z nią nie tak ?
Pewnie to już Polski tuning Ogólnie cena duża.gluszcz pisze:ta złączka przy puszcze pow. to chyba nie jest autorstwa rothe
www.proturbo.com.pl