Jasne!KanedA pisze:Czy mk3 syncro się klasyfikuje? co by nie było - taki skromny protoplasta R

Super, dopisujęvrs pisze:vrs - Michal - Golf R20 mk6
Ostatnio zarobiony jestem, dzieki za pw

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jasne!KanedA pisze:Czy mk3 syncro się klasyfikuje? co by nie było - taki skromny protoplasta R
Super, dopisujęvrs pisze:vrs - Michal - Golf R20 mk6
Ostatnio zarobiony jestem, dzieki za pw
Ma być. Pawelka raczej nie objedziemy. Pawelek ma teraz 370 kunia i cos pod 500 niuta, co w zestawieniu z jego zawieszeniem oznacza manto na torze. Ale nie damy się łatwoMatthewG pisze:Będzie twój sąsiad RSem? Trzeba niszczyć takie fordziki
On ma przede wszystkim typowe opony na tor i do tego jest dobrym kierowcą.Z tego co widziałem w jeżdzie na wprost,to auto szału nie robi,a zawias hmm...uważam,że to sprawa mocno dyskusyjnazlos pisze: Pawelka raczej nie objedziemy. Pawelek ma teraz 370 kunia i cos pod 500 niuta, co w zestawieniu z jego zawieszeniem oznacza manto na torze.
Mati mistrzem na torze w Ułężu i do tego erką w manualu na seryjnych oponach i autem w serii to na razie jesteś TyMatthewG pisze: Jarek mistrzu, co tam porabiasz? Twoja bryka dycha jeszcze?
Szapoba Jareczku za to, jakkolwiek się to piszęRybak pisze:Mati mistrzem na torze w Ułężu i do tego erką w manualu na seryjnych oponach i autem w serii to na razie jesteś TyJa na tamtych oponach mógłbym być co najwyżej mistrzem prostej,jakby Tomek nie zmienił laczków
A bryka ma się dobrze,czeka na zastrzyk
A co,już brakuje???MatthewG pisze: bo może u mnie kiedyś też taka moc by się przydała
Jaro, poza narkotykami masz wszystkieRybak pisze:Ja już teraz sam nie wiem co bardziej uzależnia,fajki,narkotyki,kobitki czy tuning auta Jakbym miał te wszystkie nałogi to może bym się dowiedział
Dobre,dobre Tomizlos pisze:Jaro, poza narkotykami masz wszystkie
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 0 gości