nie wiem jaki przelicznik jest ale efektywna wydajność mojej to ok 400l/min i na razie starczaSZOPENN pisze:pompa z 1.5m3

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
nie wiem jaki przelicznik jest ale efektywna wydajność mojej to ok 400l/min i na razie starczaSZOPENN pisze:pompa z 1.5m3
Pisałem że kompresorem z dwoch agregatów od lodówek.To_mas pisze:Z tym ze jak masz zamiar robić to sprayem to nawet nie zaczynaj szkoda kasy i czasu.
wszyzstko jest firmowe bo jakaś firma to musie produkować więc to nie znaczy że dobryanavar pisze:Pistolet mam firmowy, tez od lakiernika
na pewno trochę ale głównie chodzi tu o to zeby robić tak by nic nie wyszłoanavar pisze:Martwią mnie te krechy co wychodza po czasie, może lepsze materiały pomogą w walce z nimi?
tak jak zaleca jego producent !anavar pisze:Szpachel natryskowy dawać w postaci budyniu nakładać go grubo?
Trochę mało jak do śruby o wydajności 600l/min.SZOPENN pisze:150L
nie 60L tylko 30L. Oczywiście, że się nie wyłącza... ale gdybym miał butle 500L z nim to by się również nie wyłączał przy określonych pracach (np piaskowanie), a ja bym po wykorzystaniu ciśnienia w butli czekał na dobicie tej pojemności do odpowiedniego mi ciśnienia i traciłbym tylko czas....duzy_przemo pisze:Chętnie bym zobaczył te 900 na 60l - jak pracujesz czymś to kompresor się w ogóle wyłącza ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości