subwoofer do mkIV
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
subwoofer do mkIV
witam,
chciałbym u siebie w golfie IV podłączyć jakiś subwoofer skrzynie lub tubę.
Przeglądając allegro znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/skrzynia-aktywna-1008 ... 94230.html
Ładnie coś takiego może grać? nie chce takiego potężnego basu. Chodzi mi o taki delikatny, ładny basik.
I jest jeszcze druga sprawa. mam radio PIONIEER DEH 2000 mpb i nie ma w nim wyjścia na wzmacniacz.
Jak coś takiego mogę podłączyć? jak to będzie się sprawowało w mk IV?
z góry dziękuję z poświęcony czas i pomoc.
chciałbym u siebie w golfie IV podłączyć jakiś subwoofer skrzynie lub tubę.
Przeglądając allegro znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/skrzynia-aktywna-1008 ... 94230.html
Ładnie coś takiego może grać? nie chce takiego potężnego basu. Chodzi mi o taki delikatny, ładny basik.
I jest jeszcze druga sprawa. mam radio PIONIEER DEH 2000 mpb i nie ma w nim wyjścia na wzmacniacz.
Jak coś takiego mogę podłączyć? jak to będzie się sprawowało w mk IV?
z góry dziękuję z poświęcony czas i pomoc.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
subwoofer do mkIV
Może czas poczytać samemu ? Zacznij od FAQ Nazara , a potem przejrzyj instalacje ludzi z forum .
subwoofer do mkIV
dzięki wielkie. liczyłem na podpowiedź, poradę. najlepiej napisać" "radź se sam" a później krytykować za błędy.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
subwoofer do mkIV
W FAQ jest opisane wszystko, co trzeba wiedzieć. Najpierw nawróć się na dobrą stronę, potem pytaj o konkrety.
subwoofer do mkIV
Kolego chyba z chuuuu-ja spadles.Sub ze zmakiem za stowe.Za tyle sluchawki do fona mozna kupic.Jak chcesz ladny basik to nie ten przedzial sprzetu te tanie sie nadaja do napier ten nawet tego nie bedzie potrafil.
Od setki to najtansze same kable kupisz do wzmaka.Po aukcji widac spore zainteresowanie
Od setki to najtansze same kable kupisz do wzmaka.Po aukcji widac spore zainteresowanie
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
subwoofer do mkIV
prosiłem tylko o odp czy to jest warte.
głupie odpowiedzi i docinki zostawcie dla siebie. nie każdy zna się na CA. po to jest to forum żeby zapytać i otrzymać odpowiedź.
slaww, głupie odpowiedzi zachowaj dla siebie
Tomek gd, następny mądry się znalazł co nie wie do czego to forum zostało założone.
głupie odpowiedzi i docinki zostawcie dla siebie. nie każdy zna się na CA. po to jest to forum żeby zapytać i otrzymać odpowiedź.
slaww, głupie odpowiedzi zachowaj dla siebie
Tomek gd, następny mądry się znalazł co nie wie do czego to forum zostało założone.
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
subwoofer do mkIV
'Tomek gd pisze: Pomógł: 43
no faktycznie niewiem....
Jeśli zalerzy Ci na uzupełnieniu sceny muzycznej w aucie o dobrej jakości bas to
:bartas20 pisze:Ładnie coś takiego
http://allegro.pl/rockford-fossgate-r1- ... 44689.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.bartas20 pisze:może grać
z takich tańszych.
Wszelkie wynalazki tego typu jak pokazałeś w linku nie są warte uwagi, szkoda Twojej kasy i czasu.
i wszystko na temat.k0nr4d pisze:FAQ jest opisane wszystko
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: subwoofer do mkIV
Wszystkie potwory i masakratory z alledrogo nie warte są nic... Zrobione z kartonu po telewizorze - nie ma prawa wydawać to cuś basu Z tańszych Magnat Xpress ma 150 rms i nie jest wymagający w napędzie, uzupełnienie pasma Intertechnik MDS08 - jeszcze mniej prądu - skrzynkę można zrobić, tylko jakiś wzmacniaczyk i przewody, ale efekt przynajmniej pożądany. Czasami są używane skrzynki - jakiś Axton, czy inne, które jako uzupełnienie pasma w aucie spełnią należycie.
subwoofer do mkIV
Napisalem ci tak dosadnie, aby ci sie odechcialo takich wynalazkow.Dobry fajny basik ktory gra razem ze scena to wydatek z 5stowek.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12