Witam
Tak jak w temacie mam pytanie odnośnie radia w golfie IV
Posiadam takie radio i moje pytanie brzmi czy jeżeli kupię CD Player taki jak na załączonym zdjęciu to czy będzie on odtwarzał mp3 a jeżeli nie to jaki format takie radio odtwarza i gdybym chciał nagrywać "muze" to w jakim formacie nagrać żeby wszystko pięknie grało
Link do zdjęcia ! : http://img393.imageshack.us/img393/7696/dsc00199xs2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Z góry dzięki !
Radio Golf IV
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio Golf IV
nie bedzie odtwarzal mp3, a zeby odtwarzal muze to bierzesz np w NERO gdy nagrywasz plyte opcje " Audio" czy cos takiego i zmieni ci piosenki z mp3 na audio( wydaje mi sie ze jest to format .wav). Musisz jednak pamietac ze na plycie CD w zaleznosci od dlugoci piosenki zmiescisz wtedy 15-16 piosenek
Radio Golf IV
mam ten sam komplet co na zdjęciu w swoim aucie, nie odtwarza mp3 tylko cd.
MK4 1.4 16V 75KM (AKQ)
MK5 1.9 TDI 105KM (BKC)
MK7.5 1.4 TSI 150KM (CZDA)
MK5 1.9 TDI 105KM (BKC)
MK7.5 1.4 TSI 150KM (CZDA)
Radio Golf IV
Witam, mam problem z nagraniem plyty wlasnie do takiego radyjka. Problem tkwi w tym ze nagrywajac plyte nawet w predkosci 8x to radio pokazuje "cd error". To wina radia czy nagrywania?? Większość plyt czyta bez problemu.
Radio Golf IV
jesli masz zwykle radio to musisz w formacie audio nagrac, czyli np w programie nero wybrac opjce nagrania muzyki i wgranie np 15-18 piosenek bo tyle sie zmiesci na zwyklym CD ( pamietaj ze DVD tez nie czyta), mowie tutaj o zwyklym radiu orginalnym VW do golf iv ( typu BETA 5 ze zmieniarka na przyklad)
Radio Golf IV
jesli chcesz mp3 kup sobie zmieniarke cyfrowa, na allegro koszt kolo 300 zl ale wrzucisz mp3 i bedziesz miec fabryczne radio to tak na boku..