Za co odpowiada bezpiecznik nr 35 (30A)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Cześć,
problem jest taki, że przy wszystkich urządzeniach wyłączonych obciążenie na aku mam 0.13A chciałem przed zimą to zrobić bo kilka dni bez jazdy i już nie można uruchomić fury. Po wyjęciu w/w bezpiecznika opisanego jako "gniazdo przyczepy" obciążenie aku mam 0.05A czyli takie jak ma być. Wszystkie światła mam, wsteczny jest i myślałem, że jest ok ale dołożyłem ori czujniki parkowania i przestały działać. Pomyślałem jakiś błąd w sterowniku, dzisiaj vag i kupa, adres 76 nie dostępny. Po włożeniu bezpiecznika czujniki działają ale obciążenie jest takie jak napisałem.
Trochę długi opis ale jakie zadanie ten bezpiecznik jeszcze spełnia. Sprawdzę obciążenie aku z tym bezpiecznikiem i odłączonymi czujnikami ale chyba to nie tu leży problem. Dzięki
problem jest taki, że przy wszystkich urządzeniach wyłączonych obciążenie na aku mam 0.13A chciałem przed zimą to zrobić bo kilka dni bez jazdy i już nie można uruchomić fury. Po wyjęciu w/w bezpiecznika opisanego jako "gniazdo przyczepy" obciążenie aku mam 0.05A czyli takie jak ma być. Wszystkie światła mam, wsteczny jest i myślałem, że jest ok ale dołożyłem ori czujniki parkowania i przestały działać. Pomyślałem jakiś błąd w sterowniku, dzisiaj vag i kupa, adres 76 nie dostępny. Po włożeniu bezpiecznika czujniki działają ale obciążenie jest takie jak napisałem.
Trochę długi opis ale jakie zadanie ten bezpiecznik jeszcze spełnia. Sprawdzę obciążenie aku z tym bezpiecznikiem i odłączonymi czujnikami ale chyba to nie tu leży problem. Dzięki
[b]148KM/326Nm[/b]
Za nic więcej nie odpowiada. Masz coś z tym gniazdem zwalone, tu masz wszystko http://www.dubi.net/auto/Instalacja_GOLF_IV.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;Oli pisze:Trochę długi opis ale jakie zadanie ten bezpiecznik jeszcze spełnia
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
Re: Za co odpowiada bezpiecznik nr 35 (30A)
Twoja odpowiedź wiele mi wyjaśniłaRafał 21 pisze:Za nic więcej nie odpowiada. Masz coś z tym gniazdem zwalone, tu masz wszystko http://www.dubi.net/auto/Instalacja_GOLF_IV.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;Oli pisze:Trochę długi opis ale jakie zadanie ten bezpiecznik jeszcze spełnia

[b]148KM/326Nm[/b]
Oli, ja rok czasu nie wiedziałem że mamOli pisze:napisz mi jeszcze gdzie to gniazdo jest bo ja go nie mogę znaleźć

Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
instalowałem czujniki parkowania i hak, u mnie nic nie ma
[b]148KM/326Nm[/b]
Oli, 3Sicherung 35 im Sicherungshalter 30 A
U5 - 12V-Steckdose im Kofferraum - gniazdo 12V w bagażniku po prawej stronie nad lampką
U10 - Steckdose für Anhängerbetrieb
U5 - 12V-Steckdose im Kofferraum - gniazdo 12V w bagażniku po prawej stronie nad lampką
U10 - Steckdose für Anhängerbetrieb
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

grg474,
wiedziałem, że na Ciebie można liczyć, U5 znalazłem u siebie na schemacie, nie mam dodatkowego gniazda 12V w bagażniku ale kostka jest
U10 tego nigdzie nie mogę znaleźć na schematach, może podesłałbyś
wiedziałem, że na Ciebie można liczyć, U5 znalazłem u siebie na schemacie, nie mam dodatkowego gniazda 12V w bagażniku ale kostka jest

U10 tego nigdzie nie mogę znaleźć na schematach, może podesłałbyś

[b]148KM/326Nm[/b]
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5