ciagle jakies drgania.. golf3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

speede
Użytkownik
Użytkownik

ciagle jakies drgania.. golf3

Post autor: speede » wt cze 20, 2006 23:21

witam posiadam golfa 3. Juz od dluzeszgo czasu ciagle cos brzeczy, raczej drzy w kokpicie slychac bardzo szczegolnie podczas ruszania i dodawania gazu, zmianie biegow podczas jazdy i dodawania gazu. Wymienilem poduszke pod skrzynia biegow, ale nadal jest to samo.Co moze byc? Czy wymiana poduszek wszystkich cos pomoze, czy szukac gdzie indziej. Tlumik wyspawany jest ok kata nie mam- wywalilem :). Te drgania mnie strasznie denerwuja, jakby sie rozchodzily od prawej strony i szly do konca lewej, przedniej czesci samochodu spod maski.Pomocy. Dzieki

Awatar użytkownika
dziejo
V.I.P.
V.I.P.
Silnik: AFN

Post autor: dziejo » śr cze 21, 2006 12:28

te dragania to raczej poluzaowane śrubki, zaczepy kokpitu wewnatrz.- .poduszki ? jesli miałeś jedną zuzytą to mozliwośc jest taka że te pod silnikiem równiez one powodują że cały silnik drzy w chwili dodawania gazu lub hamowania silnikiem drgania te moga sie przenosic na konstrukcję przednia pojazdu

[ Dodano: Sro Cze 21, 2006 15:19 ]
tak mi na mysl wpadło teraz będziesz miał okazję wejdz pod auto i sprawdz sobie mocowanie EKRANU termiczno akustycznego taka blacha aluminiwa zaczynająca się własnie od przodu idzie przez cały tunel tłumików wzdłuz samochochodu

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”