Boczki drzwi GOLF USA
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Boczki drzwi GOLF USA
Witam, posiadam jasne boczki od mk3 usa. Problem jest taki, że mają inne mocowania jak europejskie. Są wkręcane takimi plastikowymi wkrętami z końcówką na imbusy. Czy może ktoś mi powiedziec gdzie mogę coś takiego dostać ?
Przesyłam przykładowe zdjęcie drzwi. Na zdjęciu(przy prawej krawędzi boczka) widać otwory, w które wchodzą te imbusy, wkręcają się w wypustkę na drzwiach.
Przesyłam przykładowe zdjęcie drzwi. Na zdjęciu(przy prawej krawędzi boczka) widać otwory, w które wchodzą te imbusy, wkręcają się w wypustkę na drzwiach.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Boczki drzwi GOLF USA
pewnie będzie z tym kłopot, ale system mocowania jest podobny jak w mk2 może spasuję te "wypustki"?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Boczki drzwi GOLF USA
Byłem w ASO, powiedziałem co potrzebuje to mi wciskają takie zapinki jak do EU... może wie ktoś jak to bardziej 'fachowo' się nazywa ? ASO powinno mi takie rzeczy sprowadzić...
- Paweł Marek
- V.I.P.
Boczki drzwi GOLF USA
1H3867387 chyba wpisz w google grafikę ale to chyba to. Plus wkręty N90157501. Jeśli szukacie w ETCE części do amerykanów to od razu po uruchiomieniu programu u góry zaznaczcie zakładkę USA MEkSYK albo BRAzylia
Tu maja na stanie 2 sztuki po 2.30 plus wysyłka http://sklep.gajos.com.pl/sklep/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu maja na stanie 2 sztuki po 2.30 plus wysyłka http://sklep.gajos.com.pl/sklep/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.