Miska olejowa Hans Pries
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Miska olejowa Hans Pries
Witam musze wymienic miche olejowa bowiem moja niedosc ze jest wgniecona to jeszce nie da sie wykrecic sruby poniewaz kreci sie dookola...dowiadywalem sie w sklepie i miska olejowa to koszt 70zł..firma Hans Pres.....czy warto takowa kupowac?czy nie bedzie sie ona jakos wyginala i ciekla przy uszczelce...zakladal ktos kiedys moze nowa miske??
ćwikła, HP to nie jest najlepsza firma.Kupowanie ich wyrobów to loteria.Kupiłem czujnik tem. i niestety przekłamuje. Przyzwyczaiłem się do tego, ale jeśli misa bedzie ciekła to trudno się przyzwyczaić.Z drugiej jednak strony jeśli ją obejrzysz i będzie wyglądała ok, potem dobrze założysz, może jakieś dodatkowe uszczelnienie typu silikon to kto wie.
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
Jakbym mógł odkrecic korek to bym tak zrobil...jednak sruba krecila sie ani jej wykrecic ani dobrze dokrecic...jakbym zdjal miske to wolalbym juz kupic nowa bo moja jest wgieta..do tego byloby trzeba gwintowac jeszcze otwór + nowa uszczelka i robota to koszt ok 150zł a tak mam za 10zł.....
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
jak ściągniesz mise to wyjmiesz śróbe, wspawasz nakrętke ze śróbą z metalowego za 50 gr, sam spawasz czy Ci to jakiś majster robi, jak ma automat spawalniczy (nie wiem jak się to fachowo nazywa) taki jak w monster garage to ten drót którym spawa jest z miedzią i nie koroduje dzięki temu, a tam że wgnieciona to trudno też mam wgniecioną, ale przejechałem tym autem już 15 tyś i nic się nie dzieje, ale jak ta miska hans pries jest z uszczelką i jest w podobnej cenie co uszczelka sama to weź całość.
narazie bede jezdzil tak jak teraz...nie przeszkadza mi to ze mam pospawana srube czy wgieta miske...jezdze na wgietej juz prawie rok i wsio jest ok..olej wymienial co 10 tys i autko lata jak pszczólka....jak bedzie puszczal spaw to wtedy wymienie miche cala
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6