Jakie głośniki do tyłu ???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Witam wszystkim posiadam golfa 4 3 drzwiowego i mam pewien dylemat
1.Montować głośniki w półkę czy nie ?
2. Montować głośniki w tył w podparcia dla pasażerów (mam tam 2 dziury zrobione i wygłuszone matą wszystko było zrobione jak kupiłem auto )
3. Jeżeli montować głośniki to jakie ???
Oraz jeszcze pytanie Mogę nabyć za 100 zł radio Clarion DB158R (Czy jest ono dobre i czy opłaca się go montować do golfa 4 ) (Nie zależy mi na MP3)
1.Montować głośniki w półkę czy nie ?
2. Montować głośniki w tył w podparcia dla pasażerów (mam tam 2 dziury zrobione i wygłuszone matą wszystko było zrobione jak kupiłem auto )
3. Jeżeli montować głośniki to jakie ???
Oraz jeszcze pytanie Mogę nabyć za 100 zł radio Clarion DB158R (Czy jest ono dobre i czy opłaca się go montować do golfa 4 ) (Nie zależy mi na MP3)
nie - wiochaGolfik4v16 pisze:1.Montować głośniki w półkę czy nie ?
Golfik4v16 pisze:2. Montować głośniki w tył w podparcia dla pasażerów (mam tam 2 dziury zrobione i wygłuszone matą wszystko było zrobione jak kupiłem auto )
zamontuj tylko z przodu najlepsze na jakie Cie stacGolfik4v16 pisze:3. Jeżeli montować głośniki to jakie ???
a co do radia to za 100zł mozesz załozyc i tak jak jestes maniakiem caraudio to i tak za jakis czas zmienisz
pzdr.
+
-
- Nowicjusz
przód zostawiam na przyszły miesiąc chce jeszcze na tył w te podparcia dać 2x głośniki i nie wiem jakie do 200 zl
-
- Nowicjusz
odłóż te 200PLn, dodaj do tego co odłożysz w przyszłym miesiącu i kup porządny przedni zestaw odseparowany, nie zapomnij o wzmaku.... a jak cchesz burdel w aucie, to wsadzaj głośniki nawet w sufit.
-
- Nowicjusz
heh no niby tak ale bardziej interesuje mnie co lepsze HELIX B 6X vs HERTZ DCX 165
Woofery z Hertz HSK, albo caly zestaw HSK w boczki. Kup ten do 300pln + wzmak!
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Jakie głośniki do tyłu ???
Ani Helix, ani Hertz - po prostu te głośniki to straszne miernoty, a i innych firm też takie cuda się nadają do Uwierz na słowo i zrób fajny przód, a o tamtych dziurach zapomnij, jak nie sprawdzi się to co piszemy, to wtedy dokładaj do tyły co tam chcesz i po kłopocie.
-
- Mały gagatek
Golfik4v16, posłuchaj kolegów a unkniesz rozczarowań. Każdy z nich jest po prostu bogatszy w doświadczenia, które ty nabędziesz jeżeli zamontujesz jakąś tandetę a potem wymienisz sprzęt na lepszy. Ja też musiałem się nauczyć na błedach że tego typu postępowania nie mają sensu, ale ty możesz tą naukę pobrać na błedach innych