Przelotowy wydech Vr6
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Przelotowy wydech Vr6
Czy jakbym poszedł bym na totalny hardcore i załozył za kolektorem wydechowym , obecnie mam sportowy 6-3-1, tylko rure 2.5 cala zakonczona tłumikiem przelotowym to osiagi sie poprawia czy moge zaszkodzic osiagam, ktos z was to sprawdzil? Bo po za tym ze bedzie głośniej to pewne, czy pare koni zagonię do stada czy nie. Obecnie mam wydech 2.5 cala ale sa tam zalozenie zamiast kata i tłumika srodkowego tłumiki chyba przelotowe.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Przelotowy wydech Vr6
najlepiej na hamowni sprawdzic. dzwiek bedzie piekny. jak u rafała w MKII VR6 na majówceRalfii_VR pisze:Czy jakbym poszedł bym na totalny hardcore i załozył za kolektorem wydechowym , obecnie mam sportowy 6-3-1, tylko rure 2.5 cala zakonczona tłumikiem przelotowym to osiagi sie poprawia czy moge zaszkodzic osiagam, ktos z was to sprawdzil? Bo po za tym ze bedzie głośniej to pewne, czy pare koni zagonię do stada czy nie. Obecnie mam wydech 2.5 cala ale sa tam zalozenie zamiast kata i tłumika srodkowego tłumiki chyba przelotowe.

www.vrservice.pl