Mam pytanie odnośnie sprężyn bo mam okazję kupić sprężyny dla Siebie za super kase i teraz mam pytanie
Sprężyny pochodzą od mk2 1.8 i czy jak założe je do siebie to czy golf pojdzie niżej niż ta dwójka i czy bedzie wszytsko pasować tak jak należy mam amorki zółte moj car to mk3 1.9TD
Czy spręzyny od 1.8 podejda do 1.9TD
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- mara_010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kurcze nikt nie potrafi mi pomoc?? bo nie chce kupic w ciemno sprezyn zeby mi za mocno nie poleciał w dół
- don vittorio
- rock n roll
Takich rzeczy się generalnie nie robi. Sprężyny dobierasz pod auto a nie odwrotnie . Ile usiądzie, czy usiądzie to nawet najstarsi górale nie będą wiedzieli. Jak są naprawdę tanie to weź i je zamontuj na próbę, jeśli jest taka możliwość i zobaczysz. Wykonaj też jazdę bo może być piłeczka i tak prawdopodobnie będzie. Zwóć uwagę na górne mocowanie Mc Persona bo jak masz maszynę po 95 to springi z MK2 nie podejdą bez zmiany górnego mocowania.
"Jestem nędzarzem, posiadam tylko marzenia. Rozsiałem je u twych stóp.
Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach.”
Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach.”
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Tył tak przód nie bo w D są grubsze 1 mn na zwoju.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;