chłodniczka paliwa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
chłodniczka paliwa
Witam. Zauważyłem, że mam wyciek z chłodniczki paliwa w moim TDI AJM, a dokładnie z przewodów które do nich dochodzą. Próbowałem to uszczelnić ale kapie dalej. Co mogę z tym zrobić ? Jeśli będzie trzeba wymienić przewody to chyba trochę to kosztuje
chłodniczka paliwa
Nierozumiem tu czegoś stać Cię na mk4 w dieslu, a na uszczelnienie wycieków już nie. Paranoja

-
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: chłodniczka paliwa
Czy ja napisałem, że mnie nie stać ? Chciałem się zapytać czym by się to dało uszczelnić ? Bez wymiany i wyciągania
chłodniczka paliwa
jarciu pisze:trzeba wymienić przewody to chyba trochę to kosztuje

To w końcu chodzi o filtr paliwa czy chłodniczkę oleju ?
Bo jakoś pierwsze słyszę o chlodniczce paliwa... Spróbuj wymienić obejmy/cybanty
chłodniczka paliwa
To się niech kolega doinformuje,a nie dogaduje głupiopiteR-ek pisze:Bo jakoś pierwsze słyszę o chlodniczce paliwa...

- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
a jak to sie ma kolego do tematu?piteR-ek pisze:Nierozumiem tu czegoś stać Cię na mk4 w dieslu, a na uszczelnienie wycieków już nie. Paranoja![]()

Jeśli się nie znasz to się lepiej nie wypowiadaj, wpierw się doucz o chłodniczkach paliwa w silnikach PD, dlaczego trzeba je stosować i jak wyglądają a potem się wymądrzajpiteR-ek pisze:
Bo jakoś pierwsze słyszę o chlodniczce paliwa...
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
nie jest to ustrojstwo aż takie drogie http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... ica+paliwa" onclick="window.open(this.href);return false;