Witam jestem szczęśliwym posiadaczem gwintu ta tehnix -120mm w mk3.felgi 15/8J opona 15/195/45 (naciag)
Przód na maxa w dół co dało 6,1cm od wachacza
Tył opszczony proporcjonalnie do przodu przez co zostalo duzo gwintu ale gdy opuszczam na maxa daje efekt "motorówki" co nie jest porzadane;/
Mój problem polega na tym iz chciałbym jeszcze niżej przód! co mam zrobić? talerzyki? nagwintować? negatyw? inne pomysły?
P.S.Tak *#cenzura#* od tematu, na tej wysokości robie spokojnie trasy we wschodniej i centralnej Polsce po 400km w jedna strone i nie zaczepiam przy prędkościach... no sami wiecie:P więc dziwi mnie ze niektórzy narzekaja na zwykły "sport":P
[Mk3]Chce niżej! Get Lower! Gwint
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Wyciągnąć w przednich kolumnach te małe sprężynki pomocnicze, da Ci to jeszcze kilka centymetrów regulacji.
330KM/450Nm
Myślałem nad tym ale czy nie bedzie za miękko bo wtedy bedzie na nierównościach dobijać;/ teraz mam kolo 3 cm do opony.
nic innego nie zrobisz wiec musisz sprobowac
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Wilk90, sprężynka jest tylko po to żeby ta duża sprężyna nie miała luzu. Do miękkości to nic nie ma jeśli chcesz niżej to trzeba wyciągnąć
330KM/450Nm