w tym vwozidle jest wszystko ponad stan idealny i perfekcyjny, nie da się nie spojrzeć, przyjedz się pochwalić jakoś tak streetowo na m1
 w tym vwozidle jest wszystko ponad stan idealny i perfekcyjny, nie da się nie spojrzeć, przyjedz się pochwalić jakoś tak streetowo na m1  haha się wszyscy zlecą podziwiać
 haha się wszyscy zlecą podziwiać  
Moderator: G0 Karcio

w tym vwozidle jest wszystko ponad stan idealny i perfekcyjny, nie da się nie spojrzeć, przyjedz się pochwalić jakoś tak streetowo na m1
 w tym vwozidle jest wszystko ponad stan idealny i perfekcyjny, nie da się nie spojrzeć, przyjedz się pochwalić jakoś tak streetowo na m1  haha się wszyscy zlecą podziwiać
 haha się wszyscy zlecą podziwiać  

Adrianao8 pisze:Wnętrze wygląda elegancko, ale z zewnątrz przydałaby się większa gleba
typowe tłumaczenie:) jak sie ma 17Kevin_mkII pisze:ubie czasem pojechac szybciej i nie stresowac sie ze cos urwe... źle nie ma ale tez wiekszej gleby nie bedzie bo jej nie planuje!
 ma sie 17 cali to nie ma mocnej gleby ale za to światowy wygląd:) wszystkiego nie można miec cos kosztem czegoś... 300 koni zobowiązuje
 ma sie 17 cali to nie ma mocnej gleby ale za to światowy wygląd:) wszystkiego nie można miec cos kosztem czegoś... 300 koni zobowiązuje  gratki za karbon jest mega.
 gratki za karbon jest mega.

Kevin_mkII pisze:trójka niestety w tym roku nie bedzie modyfikowana, jedynie drobne zmiany
To faktycznie jej nie zmodyfikowałeśKevin_mkII pisze:Tak wiec trójka w tym roku bedzie tylko słuzyła do zabawy i jazdy i bedzie tylko cieszyć właściciela
 fajnie ze wpadlo inne dobre koło, zawsze to coś innego, za kuta nie pasuje mi tu szeroki hokej, a co do sesji, to bywały lepsze foty tej trójki
 fajnie ze wpadlo inne dobre koło, zawsze to coś innego, za kuta nie pasuje mi tu szeroki hokej, a co do sesji, to bywały lepsze foty tej trójki  ogólnie miło się tego golfa ogląda
 ogólnie miło się tego golfa ogląda

Adrianao8 pisze:po prostu według mnie auto lepiej by wyglądało jakby było niżej

Współpracuję z obydwoma firmami i często wolę przez HBM zamówić bo jakoś inaczej ich traktują.
  Współpracuję z obydwoma firmami i często wolę przez HBM zamówić bo jakoś inaczej ich traktują.

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."

na wakacjach bylem na mazurach i polecielismy do sopotu na jeden dzien... gdzie mnie tam wypatrzyles??
 na wakacjach bylem na mazurach i polecielismy do sopotu na jeden dzien... gdzie mnie tam wypatrzyles??

sorki ale zaabsorbowany byłem pewnie czyms innym
 sorki ale zaabsorbowany byłem pewnie czyms innym 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości