mam takie pytanie czy od swiatel mijania jest osobny przekaznik/ bezpiecznik ?
mam wszystkie swiatla (drogowe postojowe tylne migacze itp) tylko mijania nie mam czy to wina przekaznika, wlacznika a moze cos innego. sprawdzalem polaczenia wiazki i tym podobne ale nic znalesc nie moge
Jesli temat byl prosze o link i z gory dzieki
swiatla mijania
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
swiatla mijania
![Obrazek](http://images76.fotosik.pl/863/2a342e44a1fd8e3a.jpg)
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
swiatla mijania
MK:
1
2
3
4
Nie mają przekaźników świateł mijania i długich, jedynie bezpieczniki. Musisz iść po całej instalacji i szukać. Dokładnie który kabel ze skrzynki za to odpowiada to ci nie powiem bo nie pamiętam - poszukaj na forum bo temat był już poruszany.
1
2
3
4
Nie mają przekaźników świateł mijania i długich, jedynie bezpieczniki. Musisz iść po całej instalacji i szukać. Dokładnie który kabel ze skrzynki za to odpowiada to ci nie powiem bo nie pamiętam - poszukaj na forum bo temat był już poruszany.
- Paweł Marek
- V.I.P.
swiatla mijania
sprawdź w kolejności bezpieczniki, potem lewa manetka, potem kable, no i w końcu żarówki mogą palić się parami. Jeśli długie są to włącznik jest ok.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
swiatla mijania
sa dlugie zarowki tez zmienialem na dobre bespieczniki tez dobrze czyli w kablach siedzi no to dzieki bede kopac dalej ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
swiatla mijania
Długie są "normalnie" czy tylko z trzymaniem manetki?
Sprawdzić czy wychodzi prąd z manetek żółtym przewodem; jak nie - to winna manetka. Biały, który też tam jest, jest na drogowe.
Sprawdzić czy wychodzi prąd z manetek żółtym przewodem; jak nie - to winna manetka. Biały, który też tam jest, jest na drogowe.
Ostatnio zmieniony wt sie 02, 2011 12:02 przez Zico63b, łącznie zmieniany 1 raz.
swiatla mijania
sa normalnie ok jutro sprawdze ale mi sie zdaje ze wlasnie to wadzi bo cos inaczej chodzi ciezej sie dlugie wlacza