Wieczorny przelot przez miasto
Jadąc sobie spokojnie (ARL+) widzę w lusterku spieszącą się subarynę, model starszy impreza gt w kombiku wyprzedza mnie a co mi tam gaz w podłogę i za nią i tak lecimy sobie przez miasto w tempie super expres, aż złapali nas światełka droga 2 pasy, szybki w dół kierownik pyta co mam, ja turbo gnojówkę na sterydach może okolic 190km albo i więcej, a on turbo benzynka( to wiem ) 211km i proponuje start ze świateł po krótkiej wymianie zdań proponuję jednak rolkę 40kmh 2 bieg kierownik zgadza się no ok no to lecimy jeszcze kawałek na nowy odcinek prostej drogi. Jesteśmy gotowi 3 sygnały i ogień od razu odskakuję na długość( jak ja lubię ten moment obr.) po wrzuceniu 3 jeszcze troszkę dokładam, do konca 4 biegu utrzymuję wypracowaną przewagę nie wiem jak by dalej się potoczył pojedynek ale do 160 mam ok 2 długości
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
na jutubie jest 182 ps :p to twoje ?
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
Re: Wieczorny przelot przez miasto
tak to moje 182km teraz nie dawno doszła głowica w dużo lepszym stanie i jak moc nie wiem bo nie był hamowany ale dupohamownia pokazała że po wymianie jest lepiej kręci się wyżej spokojnie 4,5 tyś wcześniej 4,2 i przestawał jechać.P.S Musimy się złapać kiedyś z rolki bo siara jest poza zasięgiem
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
Z siarą to raczej nie masz co startować takie moje zdanie, wiem dokładnie jak to jeździ, wczoraj z BMW M5 500ps z rolki jechał, 2 razy lekko w dupe raz wygrał o pół długości przy nim ta M5 nie jedzie hehehe, mi dodatkowa pompa padła, musze od kogoś kupić podgrzewacz i filtr z mk4, ARL ma takie same filtry co reszta 130 i 110 ?
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A co siara ma pod maską ? bo nie chce cos mi sie wierzyć ze tak dawał rade m5 ;]
niech sam się chwali, moje mk3 brd 181 ps 405 nm w wybebeszonej budzie zrobił bez problemu swoim mk3, nie jestem w stanie nawet policzyć o ile, tak mi odskoczył.
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
dack23, ee no bez przesady. eMka za każdym razem mi nosa przytarła, ale widać, że różnica między mk3 w aktualnym setupie, a tym jak miał go Żabski jest na moją korzyść. jednak te 200kg mniej robi swoje.
pavo71,
PD+GT22 - 22X/43X 1040kg, a z trakcję odpowiada toyo proxes
btw, na objechanie eMki jest inny osobnik, 1.8T+bigT by Żaba
pavo71,
PD+GT22 - 22X/43X 1040kg, a z trakcję odpowiada toyo proxes
btw, na objechanie eMki jest inny osobnik, 1.8T+bigT by Żaba
S3 R30 Turbo by FROGRACINGxBRYNDZISM
przesadzasz z tym przycieraniem nosa niby tylko 22X/43X masz ale przy twoim ta emka jakoś wrazenia nie robi, przy starcie z rolki robiła Cię na długość tylko, raz nawet o pół długości byłeś z przodu a potem emka cię przeszła....żaba jak zrobi do końca wszystko będzie zamiatał tym jestem ciekaw ile do setki to bedzie miało
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5