Filtr kabinowy Aster
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Filtr kabinowy Aster
Czy ktoś z szanownych forumowiczów używał w swoim aucie pokazanego na poniższej focie filtra?
Jeżeli tak to proszę o opinie czy warto w to inwestować.
Jeżeli tak to proszę o opinie czy warto w to inwestować.
Druty,szpachla,druty!!!Oto dzieło Pipcia rąk!!!!
- ralphkoza
- MAFIA PINGWINOWA
Filtr kabinowy Aster
ja zamiast tego mam kawałek łukniny zaciągnięty opaską elektryczną i skończył sie zapach gnijących liści i innych pierdół
RED VW TRAKTOR
Nie pomoże KONI kupa jak kierowca
Im Wolniej Jedziesz Tym Dłużej Cie Widzą !!!
Ps.sorki za błędy nigdy nie byłem dobry z j.polskiego
Filtr kabinowy Aster
Też tak mam ale może w tym filtrze daje się zdemontować warstwa filtrująca i po jej zapchaniu docinamy filtr węglowy z okapu i mam zapachy z pod maski z głowy.
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
Filtr kabinowy Aster
Za sto parę złotych mozna kupic caly zestaw jak oryginał filtra kabinowego na Allegro. A ile ten filtr kosztuje?
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Filtr kabinowy Aster
Koszt tego włoskiego wynalazku 49 zł z wysyłką.
Filtr kabinowy Aster
Kupiłem ten filtr i jestem mile zaskoczony,brak kurzu i smrodu we wnętrzu oraz co najlepsze po zużyciu się wkładu można go spokojnie wymienić na "zamiennik" wycięty z filtra do okapu kuchennego
-
- Nowicjusz
Filtr kabinowy Aster
Podpinam sie.
Ja posiadam Seat Toledo.Mam pytanko co do tego filta zamieszczonego powyzej.Ja w moim tolku posiadam podobna obudowe jak w vw II a moze i taka sama.Bardzo bym prosił o podanie mi wymiarów tego filtra i numeru katalogowego.
Z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam
Ja posiadam Seat Toledo.Mam pytanko co do tego filta zamieszczonego powyzej.Ja w moim tolku posiadam podobna obudowe jak w vw II a moze i taka sama.Bardzo bym prosił o podanie mi wymiarów tego filtra i numeru katalogowego.
Z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam