Mam taki problem z wycieraczką tylną. Po przekręceniu zapłonu zaczyna sama chodzić. Zrobi kilka cykli i przestaje, lecz nie wraca do pozycji tej co zawsze (czyli po prawej stronie) lecz zatrzymuje się ona np na środku, po bokach. Przerabiał ktoś coś takiego???
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
[ Dodano: Nie Cze 18, 2006 5:03 pm ]
Nie maił nikt doczynienia z tym???
Problem z tylną wycieraczką
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mariusz:-)
- Nowicjusz
- Auto: MK7
fakt, dziwna rzecz, moim zdaniem może to być kwestia samego włącznika, jeżeli włącza się od razu po przekręceniu stacyjki
ja miałem inny problem , zatrzymała się i koniec, okazało się że mechanizm był zasyfiony a dla odmiany dziś padły mi z przodu, ku...... jakieś fatum czy co ? ale dałem radę , tu okazało sie że było zapieczone w miejscu gdzie jeden element obraca się w drugim, sory że troszeczkę może nie na temat
ja miałem inny problem , zatrzymała się i koniec, okazało się że mechanizm był zasyfiony a dla odmiany dziś padły mi z przodu, ku...... jakieś fatum czy co ? ale dałem radę , tu okazało sie że było zapieczone w miejscu gdzie jeden element obraca się w drugim, sory że troszeczkę może nie na temat
sawczuk