Jeszcze pytanko chce zrobić aby te światła gasły po włączeniu pozycji czy da rade to zrobić podpinając kabel pod pozycje a nie światła mijania ???

1.6 sr 99 rok
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
z tych trzech które podałem wyżej to jest najrozsądniejsze rozwiązanie - jest to drugi pin od lewej w dolnym rzędzie (patrząc na włącznik świateł a nie wtyczkę).Zico63b pisze:proponuję styk 58
Co dwie głowy to nie jednaZico63b pisze:P.S.: Kolego Qto, pisałem - nie widziałem, sorry
jest to raczej normalne, ok 12V to masz na zgaszonym silniku i napięcie jest z aku. Odpalasz silnik, alternator zaczyna się kręcić i z regulatora napięcia idzie właśnie ok 14Vggregorii pisze: zdziwiło mnie tylko ze przy czarnym kabelku nie ma 12+ a raczej 14/13,5+
Tam światła nie są potrzebne w dzień...więc możesz całkiem wyłączyć - o ile pomyślałeś o takiej opcji podczas montażuggregorii pisze:PS. czy mogę na tym jechać za granicę przez Niemcy do i w Holandii ????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości