MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman [ rodzinny kombiak ]
stuka o stabi czy trze o podłużnicę ?truckman pisze:trochę tylko polos denerwuje...
stabi juz nie ma z tego co wiem trzeba rznac podluznice
Służę pomocą z VAG
pelton, stabi to wywaliłem od razu jak tylko włożyłem koła, teraz next level, podłużnica. Muszę ogarnąć tą rozpórkę i przy okazji montażu wykonać drobne cięcia, a potem do jakiegoś spawacza podjechać i powiedzieć mu co ma wspawać i gdzie Wiara jeździ na nie wzmocnionych, ale ja nie z tych
hardcorowe krokitruckman pisze:Wiara jeździ na nie wzmocnionych, ale ja nie z tych
no tak jakby. Tylko trzeba troszkę w lewo. Ogólnie postaram się kupić rozporkę jak auto będzie u lakiernika i po odbiorze ustawić się do kropka na montaż i troszkę podetnę podłużnice i jak będzie ok to pojadę do jakiegoś gościa co spawa tłumiki i chyba to powinien ogarnąć. Bo tak naprawdę to wystarczy tylko jakiś profil albo katownik tam dać żeby nie była otwarta. Później zabezpieczyć przed korozja i powinno działać a buda po tak małej ingerencji nawet bez rozporki raczej wytrzyma ale nie zaszkodzi ja dać. Zwłaszcza przy glebie.
I na ten sezon wystarczy. Przez zimę planuje dopracować druty
I na ten sezon wystarczy. Przez zimę planuje dopracować druty
Super teraz sie środek prezentuje z nowymi fotelami, jak dla mnie pełen wypas teraz jest
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
miko, nawet nawet. Ze 20 puknięć podłużnicy
tak patrzę teraz na zdjęcia pekola. Wydaje mi się czy ten element jest pełny w środku?
truckman, tak walsnie wyglada jakby to bylo pelne od dolu... moze faktycznie to jest takie grube.... :]
Służę pomocą z VAG
tylko jak to wtedy uciąć? Trzeba działać bo ostro Puka
truckman, slifierka, 2-3 tarcze, zatyczki do uszu i jazda
Służę pomocą z VAG