immo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
immo
witam wszystkich posiadam golfa 4 tdi 90 km dzisiaj gdy chciałem odpalić mój samochód to on zaczął się cały talepać i zaświecił się immo oraz pojawił się napis na kompie immo activ próbowałem tak ze 4 razy odpalać go w końcu zasunąłem go i odsunąłem i odpalił co może być przyczyną i czy może się to powtarzać
immo
najprawdopodobniej jakiś brak styku ( wtyczka pętli immo) albo spadek napięcia - jeśli się powtórzy należałoby obejrzeć pętlę i kable. Jeśli się nie powtórzy jeździć dalej
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
immo
no - błąd immo
może też pokazać np za małe zasilanie (to już dobra wskazówka)
może też pokazać np za małe zasilanie (to już dobra wskazówka)
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć