Witam!
Nie jestem pewny czy pisząc ten post umieściłem go w odpowiednim miejscu. jeżeli nie to przepraszam.
Do rzeczy mam do wymiany turbinę i chcę zakupić używaną z allegro jednak nie bardzo wiem jaką wybrać. Mianowicie mam VW Golfa IV TDI 110 KM z roku 2000 co do szczegółów turbiny to może wkleję zdjęcie z numerem
i proszę fachowców o wypowiedź czy turbina z numerem 038 253 019 N byłaby dobra? Jeżeli to możliwe to bardzo proszę o podpowiedź.
Dodam jeszcze, że silnik ma symbol ASV.
Problem z wyborem turbosprężarki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
Re: Problem z wyborem turbosprężarki
Jestem totalnym laikiem, możesz napisać bliżej o co chodzipoolak2006 pisze:jak juz wymieniasz to zapodaj najlepiej od arl
Pozdrawiam Tadeusz
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
Problem z wyborem turbosprężarki
husky10, koledze chodzi o sprezarke z silnika ARL (150 KM) ale wiaze sie to z pewnymi zmianami bo nie podchodzi plug and play
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
Re: Problem z wyborem turbosprężarki
przerabialem temat miesiac temuhusky10 pisze:Witam!
Nie jestem pewny czy pisząc ten post umieściłem go w odpowiednim miejscu. jeżeli nie to przepraszam.
Do rzeczy mam do wymiany turbinę i chcę zakupić używaną z allegro jednak nie bardzo wiem jaką wybrać. Mianowicie mam VW Golfa IV TDI 110 KM z roku 2000 co do szczegółów turbiny to może wkleję zdjęcie z numerem
i proszę fachowców o wypowiedź czy turbina z numerem 038 253 019 N byłaby dobra? Jeżeli to możliwe to bardzo proszę o podpowiedź.
Dodam jeszcze, że silnik ma symbol ASV.
koszt ori to 2200