Bardzo dobry pomysł Tomek, zasłużyłeś jednak na tego modazlos pisze:Matti, będę edytować pierwszy post i aktualizować w nim listę jak tylko nazbieramy więcej autek
 Widzieliście, że przybyła nowa biała eRka?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Bardzo dobry pomysł Tomek, zasłużyłeś jednak na tego modazlos pisze:Matti, będę edytować pierwszy post i aktualizować w nim listę jak tylko nazbieramy więcej autek

Super,chciałbym usłyszeć jak gadapiter19722 pisze:piter19722- Piotr - MK IV R32- srebnaKompressor 340 ps

mam w planie 450 ps lepszy  kompressor
 mam w planie 450 ps lepszy  kompressor  teraz tylko 340 i 370 Nm
 teraz tylko 340 i 370 Nm 

Jak tak dalej pójdzie to zrobimy taki zlot eRek, że hoho
 Jak tak dalej pójdzie to zrobimy taki zlot eRek, że hoho  Nie będzie trzeba dobierać aut! Dzisiaj ktoś zapytał czy jest już jakaś biała MK6
 Nie będzie trzeba dobierać aut! Dzisiaj ktoś zapytał czy jest już jakaś biała MK6 
Cześć Robercie na białym RRRRumakusiwy_mag pisze:siwy_mag - robert - mk VI R - biały totalna seria ale plan jest w drodze

Tomku jak będziesz miał chwile to chętnie posłuchałbym wydechu osobiście bo też wybieram się do siemianowic
  Tomku jak będziesz miał chwile to chętnie posłuchałbym wydechu osobiście bo też wybieram się do siemianowicMożemy się umówić. Może C. w niedzielę - jeśli jesteś z Wawy lub okolic.siwy_mag pisze:Tomku jak będziesz miał chwile to chętnie posłuchałbym wydechu osobiście bo też wybieram się do siemianowic
Niedziela to okolice 20.00 - jakby coś nie wychodziło, pisz na PW proszę.siwy_mag pisze:Chętnie tylko daj znać o której, ewentualnie jak nie dam rady to może jakoś w tygodniu w centrum się spotkamy ?!

Dostałem, masz już odpowiedź.siwy_mag pisze:Tomek czy dostałeś wiadomość na PW ode mnie? Bo cały czas ma status do wysłania???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości