MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman [niespodziewane rzeczy...]
luki07, podobno przeprosiny przyjęte
jest jeden minus. Budżet na naprawę zewnętrzna po incydencie z kołem w większej części poszedł, no ale to w sumie w środku się jeździ a na zewnątrz tylko patrzy.
Jak to sagano powiedział: czuje się jak w taxi albo radiowozie
jest jeden minus. Budżet na naprawę zewnętrzna po incydencie z kołem w większej części poszedł, no ale to w sumie w środku się jeździ a na zewnątrz tylko patrzy.
Jak to sagano powiedział: czuje się jak w taxi albo radiowozie
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
To moze ja wrzuce wiecej jak truckman sie nie kwapi. Zmiana na wielki + Skorka ladna, zadbana. Teraz po otwarciu drzwi odrazu czuc avangarda:
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
uuuu bajera
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Tomek gd, tak leon. Według mnie rozsądny wybór. Wygodniejsze niż poprzednie a recaro ma chore ceny. No i pełna opcja
maj0nez, kepasa, maciej551, to wszystko żeby pies miał wygodnie
po ogarnięciu budy będę kompletował wiązki do tylnych szyb i podgrzewania foteli. Audio też trzeba pociągnąć. Tak żeby zrobić kable pod wykładziną i nie wyciągać kilka razy foteli.
No i oczywiście budżet na obszycie boczków które wcześniej na elektrykę wymienie.
maj0nez, kepasa, maciej551, to wszystko żeby pies miał wygodnie
po ogarnięciu budy będę kompletował wiązki do tylnych szyb i podgrzewania foteli. Audio też trzeba pociągnąć. Tak żeby zrobić kable pod wykładziną i nie wyciągać kilka razy foteli.
No i oczywiście budżet na obszycie boczków które wcześniej na elektrykę wymienie.
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
te fotele są świetne.. nie dość że całe w guzikach dobrze trzymają na boki to jeszcze wygodne !! ja jestem baaaardzo zadowolony.. instalacje już zrobiłeś ??
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
Merffik, zdecydowanie i nawet jadłem ostatnio wafelka czekoladowego w samochodzie, bo jak się ubrudzi to szmatka i nie ma śladu
Frykas, tak od razu podłaczyłem regulację. Grzania jeszcze nie, bo tak jak pisałem chciałbym to położyć pod dywanikiem, a to lepiej zrobić raz a dobrze, więc od razu kable od audio itd można rzucić.
Ogólnie spotkałem się z opinią że moje poprzednie są bardzo wygodne, fakt nie były złe, ale te z uwagi na regulację biją je na głowę
Frykas, tak od razu podłaczyłem regulację. Grzania jeszcze nie, bo tak jak pisałem chciałbym to położyć pod dywanikiem, a to lepiej zrobić raz a dobrze, więc od razu kable od audio itd można rzucić.
Ogólnie spotkałem się z opinią że moje poprzednie są bardzo wygodne, fakt nie były złe, ale te z uwagi na regulację biją je na głowę
- yatering
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman [prezent dla Golfa :) ]
Ciekawie wyglądają te fotele, coś innego a nie tylko recaro...
ps. Masz klime? nie wiem jak w upalne dni się jeździ na skórce ale bez klimy to chyba udręka.
ps. Masz klime? nie wiem jak w upalne dni się jeździ na skórce ale bez klimy to chyba udręka.
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
Nie wiem jak się bez klimy jeździ na skórkach bo nie miałem okazji przeżywaćps. Masz klime? nie wiem jak w upalne dni się jeździ na skórce ale bez klimy to chyba udręka.
Ogólnie mam pełny pakiet na konsoli środkowej
truckman, bardzo ładne!
Wcześniej miałeś fotele standardowe półkubełki widzę, potem highliny z bory a teraz to...nieźle, nieźle. Możesz porównać trzymanie boczne i ogólnie wygodę?
Gratki!
Wcześniej miałeś fotele standardowe półkubełki widzę, potem highliny z bory a teraz to...nieźle, nieźle. Możesz porównać trzymanie boczne i ogólnie wygodę?
Gratki!