jaki bezpiecznik do podswietlenia deski rozdzielczej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jaki bezpiecznik do podswietlenia deski rozdzielczej
mam pytanie...nie swieci mi sie tablica deski rozdzielczej czy to moze byc bezpiecznik
Re: jaki bezpiecznik do podswietlenia deski rozdzielczej
Tak u mnie tak było jak zrobiłem zwarcie we wtyku zapalniczki (nie działało podświetlanie zegarów i zegarek cyfrowy oraz oświetlenie kabiny)Marekwawa pisze:mam pytanie...nie swieci mi sie tablica deski rozdzielczej czy to moze byc bezpiecznik
P.S. ja mam passka ale w Golfie pewnie jest podobnie
VW Passat B3 1,8 AAM 1990r. 75 PS [url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=50898&postdays=0&postorder=asc&start=0][b]mój VWej[/b][/url] + Blitz BRC
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- tomekzabrze
- Użytkownik
- Kontakt:
z tego co wiem jak zrobiles zarcie to podwietlenie licznika chyba dziala a nie dziala zegarek i nie pokazuje kilometrow......a smao podswietlenie chyba jest ztego co pamietam mialem podbny przypadek..........radek_GL pisze:Tak u mnie tak było jak zrobiłem zwarcie we wtyku zapalniczki (nie działało podświetlanie zegarów i zegarek cyfrowy oraz oświetlenie kabiny)Marekwawa pisze:mam pytanie...nie swieci mi sie tablica deski rozdzielczej czy to moze byc bezpiecznik
......a dziala ci te podswietlnie jak zalaczysz zaplon ? czy tylko na wylaczonym bo jak na wylacoznym ci nie dziala to bezpiecznik 21 a jak nie dziala na wylacoznym to stawiam na włącznik swiatel
tomekzabrze pisze:z tego co wiem jak zrobiles zarcie to podwietlenie licznika chyba dziala a nie dziala zegarek i nie pokazuje kilometrow......a smao podswietlenie chyba jest ztego co pamietam mialem podbny przypadek..........radek_GL pisze:Tak u mnie tak było jak zrobiłem zwarcie we wtyku zapalniczki (nie działało podświetlanie zegarów i zegarek cyfrowy oraz oświetlenie kabiny)Marekwawa pisze:mam pytanie...nie swieci mi sie tablica deski rozdzielczej czy to moze byc bezpiecznik
......a dziala ci te podswietlnie jak zalaczysz zaplon ? czy tylko na wylaczonym bo jak na wylacoznym ci nie dziala to bezpiecznik 21 a jak nie dziala na wylacoznym to stawiam na włącznik swiatel
juz wszystko dziala bezpiecznik bel leko osniedzialy przeczyscilem i dziala,tylko ze u mnie godzina i kilometry dzialaly wczesniej nic sie nie wykasowalo,grunt ze dziala