jak nie teraz to nigdyzostaw je narazie w spokoju

w poniedzialek jade po prezent na przeprosiny...

Moderator: G0 Karcio

jak nie teraz to nigdyzostaw je narazie w spokoju

Jaj niech nie robi, do roboty dwa razy pojechałem rowerem i następny raz będzie jak naprawdę będę musiałto do poniedzialku nie mysl o sprzedazy, bo tak to nawet nie zakreci, zobaczysz

ale to i tak przyszły sezon. Ten i tak już jest pozamiatany bo nawet nie wiem czy na 2 zlot cultstyle wysle zgłoszenie.
 ale to i tak przyszły sezon. Ten i tak już jest pozamiatany bo nawet nie wiem czy na 2 zlot cultstyle wysle zgłoszenie.  
   ) no i jeszcze może jak Gonzo sugeruje inne koło ale to tylko i wyłącznie 19 cali 9.5j na tyle. Także auto nie będzie się już bardzo zmieniać na zewnątrz bo w sumie nie ma czego OEM+ jest w porządku. Pozostanie już tylko pielęgnacja. Za  to w środku jeszcze długa droga
 ) no i jeszcze może jak Gonzo sugeruje inne koło ale to tylko i wyłącznie 19 cali 9.5j na tyle. Także auto nie będzie się już bardzo zmieniać na zewnątrz bo w sumie nie ma czego OEM+ jest w porządku. Pozostanie już tylko pielęgnacja. Za  to w środku jeszcze długa droga 

podobają mi się jak mało które.
 podobają mi się jak mało które. bardziej teraz zależy mi na ogarnięciu wnetrza bo też niewiele wizualnie planuje zmieniać a jednak będzie zupełnie inaczej.
 bardziej teraz zależy mi na ogarnięciu wnetrza bo też niewiele wizualnie planuje zmieniać a jednak będzie zupełnie inaczej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości