jaka roznica? - president
- WhyMe?
- Użytkownik
- Kontakt:
k0nr4d, za przeciętnego midlanda alana musisz dać 250 zł. Dolicz antenę i strojenie to wyjdzie ci trochę więcej.
danielson10,
danielson10,
http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-aeb- ... bo-231506/" onclick="window.open(this.href);return false;
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
M-tech Legend II + oryginalny Hustler IC100, strojenie wliczone w cenę zestawu - około 280 zł. To tak na szybko. Midland nie jest żadnym wyznacznikiem jakości. Większość to szmelc. Z nowych Midlandów dobry jest 5001z.
- WhyMe?
- Użytkownik
- Kontakt:
Tak wiem że midland to szmelc. Znajomy ma cb z "jtc czy jakoś tak" powiem że ściąga bardzo dobrze zero szumów. A co do presidenta zawsze był jedną z najlepszych firm co do cb.
http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-aeb- ... bo-231506/" onclick="window.open(this.href);return false;
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Ano właśnie - był. 15 lat temu. Teraz robi wszystko po łebkach. Może gdyby cały sprzęt Presidenta kosztował o jakieś 40% mniej, to można by go polecać.
Re: Re: jaka roznica? - president
Dobrze mówisz... "był". Trochę za bardzo się denerwujesz, jak ktoś ma inne zdanie niż ty. Więcej luzu i staraj się dowiedzieć czegoś od ludzi, których radiokomunikacja pasjonuje.WhyMe? pisze:co do presidenta zawsze był jedną z najlepszych firm co do cb.
- WhyMe?
- Użytkownik
- Kontakt:
Z pewnością jak będę kupował auto we wrześniu to będę chciał kupić cb, to odwiedzę tę stronę
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
WhyMe? tak jak wcześniej napisał k0nr4d president johny II to tragedia - prawdziwy szumofon miałem to radio 1,5mc i sprzedałem gdyż zbierał straszne zakłócenia z auta poprzedni model co miałem Johny I o wiele lepiej sobie radził, co do radio to tez trzeba się zastanowić nad wielkością bo można wrzucic 1din i ten prajs wydac na president JFK, Walker ewentualnie Uniden 78 czy 68
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no właśnie....rozmiar.... też cały czas się zastanawiam nad tego typu radiem... tylko właśnie gdzie go wcisnąć ?!daniocrack pisze:JFK, Walker ewentualnie Uniden 78 czy 68
OBECNIE : MK6 1.6 TDI DSG
BYŁO: Polo IV 9n3
BYŁO : MK5
12.03.2012 18:40 - Golf mk5 został sprzedany
BYŁ : MK 6 ; 1.4 TSI ; 122KM ; HIGHLINE
BYŁO: Polo IV 9n3
BYŁO : MK5
12.03.2012 18:40 - Golf mk5 został sprzedany
BYŁ : MK 6 ; 1.4 TSI ; 122KM ; HIGHLINE
- WhyMe?
- Użytkownik
- Kontakt:
A co powiecie o President Jonny III? Znajomy mi coś gadał że po 400 zł ściąga je
danielson10, Jak już musi być ten Johnny II, to weź mTech Legend. W środku dokładnie to samo. Wywalone tylko ASC, które według mnie i tak nie działa. Dobre ustawienie rfgain jest dużo lepszym rozwiązeniem.
Nie widzę nigdzie anteny Sunker Elite 199... trudno mi ją ocenić czy dobra czy nie.
WhyMe?, zluzuj trochę. Na razie Twoje doświadczenie jest niewielkie jeśli chodzi o CB. Twoje radio Cię zadowala, to OK. Inni mogą mieć inne zdanie na temat tego modelu i z ich doświadczenia może wynikać, że to radio to po prostu porażka.
Ja bym kupił i za 1000 byleby miała właściwy komfort odsłuchu. Matkę ma się w końcu jedną.WhyMe? pisze:Jeżeli ty byś matce do auta kupił CB to wątpię że kosztowało by 700 zł.
Nie wiem do czego porównujesz, ale chyba jeszcze nie miałeś do czynienia z zestawem, który rewelacyjnie zbiera. Na 100% nie przy tym radiu.WhyMe? pisze:Kupiłem te za 300 zł i rewelacyjnie zbiera.
Nie widzę nigdzie anteny Sunker Elite 199... trudno mi ją ocenić czy dobra czy nie.
WhyMe?, zluzuj trochę. Na razie Twoje doświadczenie jest niewielkie jeśli chodzi o CB. Twoje radio Cię zadowala, to OK. Inni mogą mieć inne zdanie na temat tego modelu i z ich doświadczenia może wynikać, że to radio to po prostu porażka.
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
Z Presidentami jest tak, że im wyższy mają numerek, tym są gorsze.WhyMe? pisze:A co powiecie o President Jonny III? Znajomy mi coś gadał że po 400 zł ściąga je
Jak je po raz pierwszy zapiąłem w mobilu, to miałem taki dreszczyk emocji, że może w końcu znowu coś sensownego wymyślili. Niestety, po 2 sekundach radio wyłączyłem i odniosłem na półkę. Potem popatrzyliśmy jeszcze na to radio na przyrządach. Radio szumi mimo, że jest głuche. Nikomu go nie polecę. Nawet tym, których nie lubię.
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
Re: jaka roznica? - president
tez na poczatku nie chcialem 1 din ale wsadzilem do auta i zdaje egzamin Ubot PC 68 Elitestepniak.p pisze:no właśnie....rozmiar.... też cały czas się zastanawiam nad tego typu radiem... tylko właśnie gdzie go wcisnąć ?!daniocrack pisze:JFK, Walker ewentualnie Uniden 78 czy 68
Ubot PC 68Xl to jeszcze małe radio jest...
- WhyMe?
- Użytkownik
- Kontakt:
Chmarski, to widzę że twoja mamusia to ma jak w bajce skoro za tysiąc złotych jej kupujesz cb
Mi z tym midlandem dobrze się jeździło, mi nie zależy że ma ściągać 200 km na przód.
Mi z tym midlandem dobrze się jeździło, mi nie zależy że ma ściągać 200 km na przód.