Lubi, tylko to trudna miłość. A w takiej miłości seks jest kosmiczny...MatthewG pisze:Golfik Cię nie lubi

Moderator: G0 Karcio
Lubi, tylko to trudna miłość. A w takiej miłości seks jest kosmiczny...MatthewG pisze:Golfik Cię nie lubi
Dodaj konieczność wymiany filtra paliwa, przy okazji wolałem też zmienić olej (przegrzany?) oraz filtr oleju. Razem z płuckami zakosztowało mnie to tankowanie ok. 1000 zeta oraz kilka momentów wstydu, jak objeżdżało mnie jakieś cienkie auto.MatthewG pisze:To muszę przyznać Tomku żeś się wykosztował
Urok tego świata w różnorodności... Raz grzeczny, raz niegrzeczny - unikaj rutynyMatthewG pisze:A co do twojej trudnej miłości, to ja wolę seks przewidywalny z regułami ustalonymi przeze mnie
Czyli jesteś w tzw. grupie podwyższonego ryzykaTadekk pisze:a ja leje 95z BP/Statoil, czasem Orlen i najrzadziej Shell i nigdy z żadnym autem nie miałem problemów,
aaaa no i czasem Nestiii
Tomuś,nie na wszystkich stacjach(tylko na nielicznych) i dobrze to ująłeś,z lekkim germańskim posmakiemzlos pisze:Chociaż w Szczecinie to i tak macie raczej paliwo z rafinerii Schwedt (koszty transportu). Z lekkim germańskim posmakiem, dobre paliwko
To nic dobrego dla tego silnika. Lepiej zalać tańsze 98 z Neste, które notabene jest bardzo dobre (cofanie zapłonów itp - sprawdzone) niż 95. Różnica w cenie to kilka groszy, także nie wiem czy warto oszczędzać.Tadekk pisze:a ja leje 95z BP/Statoil, czasem Orlen i najrzadziej Shell i nigdy z żadnym autem nie miałem problemów,
aaaa no i czasem Nestiii
to nie tak. mam silnik BPY czyli jest ustawiony pod 95antoś pisze:To nic dobrego dla tego silnika. Lepiej zalać tańsze 98 z Neste, które notabene jest bardzo dobre (cofanie zapłonów itp - sprawdzone) niż 95. Różnica w cenie to kilka groszy, także nie wiem czy warto oszczędzać.Tadekk pisze:a ja leje 95z BP/Statoil, czasem Orlen i najrzadziej Shell i nigdy z żadnym autem nie miałem problemów,
aaaa no i czasem Nestiii
R-ka ma 98Tadekk pisze:a wiele innych GTI ma minimum 98.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości