spokojnie, kupie cos grubego tylko kwestia sprzedazy Sagema
Moderator: G0 Karcio

Też tak uważam. Mało tego wiem, że następnym moim autem na pewno nie będzie golf, bo chociaż to dobre auto to lubię zmiany i nie chciałbym zmieniać jedynie generacji._TIGER pisze:Panowie ale już tak nie przesadzajcie, na świecie nie istnieje tylko vw inne auta też dają radewiem po sobie
 Warto rozejrzeć się za Audi A4 w sedanie, Seatem Leonem czy jakąś Mazdą 6 (choć tego świata zbytnio nie znam, ale te auta mi się podobają a to podstawa, bo dobry silnik w rodzinie się znajdzie na pewno, a zmodzić dla lepszej jazdy można każde auto).
 Warto rozejrzeć się za Audi A4 w sedanie, Seatem Leonem czy jakąś Mazdą 6 (choć tego świata zbytnio nie znam, ale te auta mi się podobają a to podstawa, bo dobry silnik w rodzinie się znajdzie na pewno, a zmodzić dla lepszej jazdy można każde auto). 

byly plany na A4 B6, A3 ale jednak bedzie MK5
 byly plany na A4 B6, A3 ale jednak bedzie MK5 

nie wiem, moze kryzys wieku sredniego
 nie wiem, moze kryzys wieku sredniego 
 Gratulacje z powodu powrotu do Varianta
   Gratulacje z powodu powrotu do Varianta   

grube planyshowtime pisze:- Żarówka tylna w pozycyjnych

Bo to nie będzie zwykła żarówkaStudnia pisze:showtime napisał(a):
- Żarówka tylna w pozycyjnych
grube plany

myślisz, że to końcówki gwiżdżą ? masz katalizator ?showtime pisze:Te stare po prostu przy kazdym dodaniu gazu gwiżdżą... nie do zniesienia :/
 ja wiem co sobie pogwizduje
  ja wiem co sobie pogwizduje 

ewidentnie gwizdza koncowki
 ewidentnie gwizdza koncowki 

jezdzi zajedwabiscie......
 jezdzi zajedwabiscie......Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości