oznaczenie modułu komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
witam mam takie pytanie po czym poznać z którego roku jest moduł komfortu ? dodam że w moim golfie z 2000 r koniec roku grudzień jest na dwie wtyczki jeszcze go nie wyjmowałem ale niedługo to zrobię
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
na obudowie modułu jest naklejka na której jest wybity rok, do czego Ci tak informacjadomeltdigti pisze:po czym poznać z którego roku jest moduł komfortu ?
-
- Nowicjusz
Re: oznaczenie modułu komfortu
bo chce spróbować zamontować nowszy bo nie działa mi bzyczek od świateł i nie wyświetla otartych drzwi na fisie i mam moduł prawdopodobnie z 2001 roku tylko niema żadnej naklejki
vag > 46 > i pokaże jaki masz
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Kontakt:
i myślisz że to wina modułu komfortu ??domeltdigti pisze:nie działa mi bzyczek od świateł
żadnych czy tylko kierowcy ??domeltdigti pisze:nie wyświetla otartych drzwi na fisie
a światełko w podsufitce zapala się kiedy otwierasz drzwi kierowcy ? i gaśnie e po zamknięciu...
może tylko z zamkiem jest problem a nie z modułem komfortu...poczytaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=255090" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
zamontowałem jakiś czas temu nowszy zegar z immo 3 a u mnie było immo 2 i pokazywało tylko otwartą tylnią klape na pół fisie a teraz mam pełny fis i pokazuje przednią i tylną zamki są ok zapalają się wszystkie lampki więc pozostaje tylko moduł tak mi się wydaje a co wy na to ?
- Qto
- _
- Kontakt:
co do brzęczyka to nie wiem skoro zamki sprawne...a co do wyświetlania które drzwi są otwarte to oprócz licznika z FIS (to już masz) potrzebujesz także moduł komfortu obsługujący CAN oraz silniczki szyb obsługujące CAN - pytanie czy masz te rzeczydomeltdigti pisze:więc pozostaje tylko moduł tak mi się wydaje a co wy na to ?
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- Qto
- _
- Kontakt:
początek numeru to 1C0, w przypadku modułu komfortu tak samodomeltdigti pisze:jak poznać takie silniczki ? specjalne kody ?
-
- Nowicjusz
Re: oznaczenie modułu komfortu
witam to jeszcze raz ja chodzi o to oznaczenie 1CO na początku a reszta kodu nie istotna czy tak? oglądałem moduły z tym symbolem ale głównie to są od paska czy od passata podejdzie do golfa ?
- Qto
- _
- Kontakt:
domeltdigti, najpierw to się dowiedz jaki moduł masz u siebie i co konkretnie chcesz osiągnąć wprowadzając zmiany - rozumiem że wyświetlanie otwartych drzwi na FISie, ale czy coś jeszcze.
z tego wnioskuję że nie masz w ogóle elektrycznych szyb, dobrze wnioskuję ?? Czy masz ale bez CAN ??domeltdigti pisze:silniczków nie mam
-
- Nowicjusz
mam ale pewnie bez cana
a chce uruchomić bzyczek włączonych świateł i autko z otwartymi drzwiami na fisie tylko tyle
a chce uruchomić bzyczek włączonych świateł i autko z otwartymi drzwiami na fisie tylko tyle