jak będziesz tak modził to niedługo będziesz musiał 4motion wsadzić do golfera bo tylko tego będzie ci brakować
  jak będziesz tak modził to niedługo będziesz musiał 4motion wsadzić do golfera bo tylko tego będzie ci brakować 
Moderator: G0 Karcio

działaj dalej
 działaj dalej  

w sumietruckman pisze:Merffik, ja jednak myślę ze to zasługa tej pięknej stalowej 15' tki

poszło ci ładnie to szpachlowanko
  poszło ci ładnie to szpachlowanko   kurde wypatrywałem Cię dziś na hali ale gulfa brak
 kurde wypatrywałem Cię dziś na hali ale gulfa brak  

to gicior że tak powiemtruckman pisze: Tak będzie lakierowane tam gdzie Łukasz, pomalowali mu ładnie, także wiem gdzie daję no i powiedział że jak dam sam zderzak to machnie przy okazji i nie muszę czekać.

nie no powietrze fajna sprawa niby ale drogie to cholerstwotruckman pisze:gwarantuję ze jak on rusza to mój lepiej wygląda. Niestety uroki powietrza, auto lezy tylko na postoju, a jak jedzie to jest straszna kozica
Na postoju też mogę sobie gwint na dół skręcić, ale za dużo czasu to zajmie
 już lepiej tak jak mówisz w gwint inwestować
 już lepiej tak jak mówisz w gwint inwestować

Koło się całkowicie odkręciło podczas jazdy czy szpilki pościnało. Nie czyłeś że coś jest nie tak podcas jazdy
  Koło się całkowicie odkręciło podczas jazdy czy szpilki pościnało. Nie czyłeś że coś jest nie tak podcas jazdy
 )
)
 Progu nie uszkodziłeś przy okazki i nie lepszym rozwiązaniem było dać progi od 25J, są troszke delikatniejsze od tych z .:R
 Progu nie uszkodziłeś przy okazki i nie lepszym rozwiązaniem było dać progi od 25J, są troszke delikatniejsze od tych z .:R  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości