Jak odkrecic miske oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- PinguVanEx
- Mały gagatek
Jak odkrecic miske oleju
Witam, moje pytanie moze wydawac sie banalne ale mam problem z odkreceniem miski olejowej, mianowicie nie wiem jak sie dobrac do dwoxh srub ktore praktycznie lekko wchodza w skrzynie biegow
Golf III Tuned by Pingu -> viewtopic.php?f=88&t=324862" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak odkrecic miske oleju
Napisz może jakie auto i jaki silnik będzie trochę łatwiej pomóc.
VW GOLF II 1.6 GTD
OPEL VECTRA A 2.0 115KM
VW GOLF III 1.6 PB+LPG
OPEL VECTRA A 2.0 115KM
VW GOLF III 1.6 PB+LPG
- PinguVanEx
- Mały gagatek
Jak odkrecic miske oleju
Sorry, auto to wiadomo z prefixu golf 3 silnik 1,6 aee
Golf III Tuned by Pingu -> viewtopic.php?f=88&t=324862" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak odkrecic miske oleju
hmm, u mnie odkręcałem tą blaszkę przykręconą do skrzyni i potem 10 z długą przedłużką i takim łamanym przegubem. Podejrzewam że u ciebie podobnie, ale inny silnik więc głowy nie dam
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
- PinguVanEx
- Mały gagatek
Jak odkrecic miske oleju
tylko ja mam imbusy a jak zle on wejdzie to po srubie ;/ nie da rady wlasnie wsadzic tam przegubu
Jak odkrecic miske oleju
Są dostępne imbusy z taką okrągłą główką na końcu tej długiej części, można tym odkręcać pod skosem. Tylko nie kupuj jakiegoś badziewia typu TOPEX,
bo urwiesz tę główkę i będzie
Ja w ABU mam podobnie i takim imbusem odkręcałem miskę. Z przykręceniem też nie ma problemu.
bo urwiesz tę główkę i będzie
Ja w ABU mam podobnie i takim imbusem odkręcałem miskę. Z przykręceniem też nie ma problemu.
- PinguVanEx
- Mały gagatek
Jak odkrecic miske oleju
Problem zostal jakis czas temu rozwiazany, niestety sruby byly tak zniszczone ze nabilem na nie 10, jakos sie udalo
Jak odkrecic miske oleju
A tam nie wiem czy wiesz ale masz takie wcięcia w zamachu aby mieć dostęp do tych 2 śrub.
- PinguVanEx
- Mały gagatek
Jak odkrecic miske oleju
zamach tutaj nie przeszkadzal a obudowa skrzynii.