Wrażenia po V VAG Nysa 2011
Selekcja powinna być według ludzi nie według aut, z samego zachwania na forum i poprzednich zlotach można smiało stwierdzić kto jest wart wpuszczenia na teren zlotu
Ja tam sam zlot będe wspominał w miare dobrze, pomimo że to masówka można było pogadać z kimś na poziomie a nie z samymi "alkomatami", fakt faktem buraków u nas w polsce nie brakuje i niestety zawsze ktoś musi zepsuć opinie zlotu, ale ogolny klimat poza wymienionymi przez innych ekscesami uważam że jest naprawde dobry, świetne miejsce na tego typu zlot, plaża i woda nie jednemu się przydała bo było się gdzie ochłodzic, w sklepiku to chyba utarg mieli większy niż w całym sezonie
Z miłą chęcią wróciłbym tam za rok
Ja tam sam zlot będe wspominał w miare dobrze, pomimo że to masówka można było pogadać z kimś na poziomie a nie z samymi "alkomatami", fakt faktem buraków u nas w polsce nie brakuje i niestety zawsze ktoś musi zepsuć opinie zlotu, ale ogolny klimat poza wymienionymi przez innych ekscesami uważam że jest naprawde dobry, świetne miejsce na tego typu zlot, plaża i woda nie jednemu się przydała bo było się gdzie ochłodzic, w sklepiku to chyba utarg mieli większy niż w całym sezonie
Z miłą chęcią wróciłbym tam za rok
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie nie ale co jak to na pewno będzie info,nikt nie bedzie poszkodowany,mamy rok czasu także spokojnieprzem_polo pisze:Na jakiej zasadzie?Czyli seria nie wjedzie.J
- barteKKK03
- V.I.P.
Nie wydaje mi się żeby przy liczbie 1200 aut było to realnie do ogarnięcia... poza tym nie każdy z poza forum jest burakiem do odstrzelenia, a jak widać na przykładzie Nysy forumowicz też nie zawsze świeci przykładem...uvwGolf pisze:Selekcja powinna być według ludzi nie według aut, z samego zachwania na forum i poprzednich zlotach można smiało stwierdzić kto jest wart wpuszczenia na teren zlotu
-
- Nowicjusz
Ja serii nie mam,ale chcialem sie zorientowac,jak bedzie mozna wjechac.W tym roku bylem tylko na 1dzien,ale na przyszly rok chcialbym na wszystkie 3 dni jechac.jaszczur pisze:nie nie ale co jak to na pewno będzie info,nikt nie bedzie poszkodowany,mamy rok czasu także spokojnie
Re: Wrażenia po V VAG Nysa 2011
Nie no tak to nie, przecież część organizatorów by się "nie dostała" Poza tym na takich imprezach liczy się jakość ludzi, a nie samochodówjaszczur pisze:nie nie ale co jak to na pewno będzie info,nikt nie bedzie poszkodowany,mamy rok czasu także spokojnieprzem_polo pisze:Na jakiej zasadzie?Czyli seria nie wjedzie.J
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
chcielismy bardzo bodziekowac za dobre serca wszystkich ktorzy przyczynili sie do zbiorki na rzecz KUBY. BARDZO DZIEKUJEMY Z CALEGO SERCA WSZYSTKIM
Pani Moderator... rozumiem, że chodzi między innymi o mnie ( ten typ w białej koszulce co się do Ciebie ,,przyczepił,,).Fiona pisze:a dziwnych typów z BMW pozdrawiam, za to że chamówe odwalali
Pewnie nie uwierzysz, ale naprawdę mi przykro, że tak się stało. Naprawdę w złej wierze do Was nie przyszedłem... To całe nie porozumienie wynikło na pewno po części z tego powodu, że może trochę za poważnie odebrałem Twój komentarz poniekąd spowodowany tym, co robiła nasza koleżanka Ania (zapewne wiesz o co chodzi), oraz przez Twoje pytanie o BMW, które też wydało mi się... takie troszkę ze złośliwością powiedziane. Jeśli się mylę, to wybacz. Ale czasem wystarczy być po prostu uśmiechniętym, nastawionym pozytywnie.. nawet do ,,typów z BMW,, . Wydało mi się, że od początku tego zabrakło z Twojej strony.
Tak czy siak, mam nadzieję, że szybko o tym zapomnimy i jeśli się jeszcze kiedyś spotkamy na zlocie to będzie bardzo ok.
Miło było ze strony reszty Waszej ekipy gdy przyszli do nas i na luzie wyjaśniliśmy sobie tą sytuację. Pozdrowionka dla Was.
Piszę cały czas za siebie, bo jeśli chodzi o to co padało z ust mojego znajomego , to było to bardzo nie na miejscu. I nie podpisuję się po tym w najmniejszym stopniu.
PozdraVWiam
Sławek87, drogi Kolego, nie obchodzi mnie co inni robili i tego nie widziałam, chamówa i wysyp przekleństw przy 3 letnim dziecku, to troche nie tak, jak chce sie dyskutować to może polecałabym nie pić %% a zając sie nauką konwersacji, moje pytanie wtenczas nie było złośliwe, było po prostu pytaniem i nic więcej.
na więcej słow z mojej strony już nie licz, bo prowokować się nie dam, jak również mam nadzieję, że sie wiecej nie zobaczymy, Amen
na więcej słow z mojej strony już nie licz, bo prowokować się nie dam, jak również mam nadzieję, że sie wiecej nie zobaczymy, Amen
- W-O-L-F
- VAG - Dolny Śląsk
Ja ze swojej strony chciałem podziękować organizatorom ! pierwszy raz w Nysie i jak najbardziej pozytywne wspomnienia !
witam
na początku wielki szacun dla Jaszczur-a i tych którzy byli i pozostaną w cieniu przy organizacji imprezy
pierwszy raz w Nysie na spontanie - w piątek popołudniu pojawił się pomysł żeby zrobić surprise kolegom z którymi utrzymuję bliższy kontakt na forum - czas do wieczora na ogarnięcie się w temacie wyjazdu i ogień - o 2.40 pod bramą ośrodka - uprzedzony kilka godzin wcześniej kolega jaszczur otworzył bramę - za co wielkie dzięki i przy następnej okazji
impreza fajna, browarek, niezłe furki, miejscówka, sklep na miejscu - poczułem że żyję po wyrwaniu się z monotonnego wiru
taka moja sugestia: nie ma co już bić piany że to czy tamto - trzeba po prostu wziąć naukę z lekcji i przygotować się bardziej na następną lekcję - ten kto widzi sufit w parku to i tak nie dotrze do niego że to czy owo
pozdro i dzięki
na początku wielki szacun dla Jaszczur-a i tych którzy byli i pozostaną w cieniu przy organizacji imprezy
pierwszy raz w Nysie na spontanie - w piątek popołudniu pojawił się pomysł żeby zrobić surprise kolegom z którymi utrzymuję bliższy kontakt na forum - czas do wieczora na ogarnięcie się w temacie wyjazdu i ogień - o 2.40 pod bramą ośrodka - uprzedzony kilka godzin wcześniej kolega jaszczur otworzył bramę - za co wielkie dzięki i przy następnej okazji
impreza fajna, browarek, niezłe furki, miejscówka, sklep na miejscu - poczułem że żyję po wyrwaniu się z monotonnego wiru
taka moja sugestia: nie ma co już bić piany że to czy tamto - trzeba po prostu wziąć naukę z lekcji i przygotować się bardziej na następną lekcję - ten kto widzi sufit w parku to i tak nie dotrze do niego że to czy owo
pozdro i dzięki
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Re: Wrażenia po V VAG Nysa 2011
Super, prosilbym o jedna. Ale bedzie szpan na koszalinie hahjaszczur pisze:a co do naklejek dla tych co brakło to na koniec tyg będę miał
_/_/_/_/_/_/