Witam
Ostatnio u kolegi w lagunie pierwszej generacji zauważyłem, że szyber otwiera sie jak tylko kliknie raz, a u mnie trzeba trzymać przycisk (dotyczy każdej pozycji). Czy to normalne zachowanie przełącznika?? Mój przycisk od szybra jest 3 przyciskowy, nie przesuwny.
A propo tego, da się zrobić tak żeby nie trzeba było trzymać przycisku żeby uchylić/otworzyć/zamknąć szyber?
Pozdrawiam
sterowanie szyberdachem, czy to normalne
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Tak normalne, dac pewnie by sie dalo...trzeba by albo zbudowac uklad albo sprobowac wybebeszyc modul od szyb. Szkoda roboty.
A jak chciałbyś regulować wtedy ile chcesz tego szybra otworzyć? Otwierałby się do końca..
MK3 ADZ->AGU
- Paweł Marek
- V.I.P.
Chciałby pewnie tak jak szyby elektryczne , naciska raz - jedzie, drugi raz - przestaje, szkoda zachodu, chociaz niewątpliwie dla elektronika amatora żaden problem coś takiego zrobić
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: sterowanie szyberdachem, czy to normalne
To prawdaPaweł Marek pisze:niewątpliwie dla elektronika amatora żaden problem coś takiego zrobić

MK3 ADZ->AGU