[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - koła na aucie...
Fojt nie mówię nie ale....
Pomału myśle o tym żeby docelowo mieć 2 auta bo używanie cukiereczka na codzień na dłuższa metę nie ma sensu.. zobaczymy jak to wszystko bedZie czas pokaże

Pomału myśle o tym żeby docelowo mieć 2 auta bo używanie cukiereczka na codzień na dłuższa metę nie ma sensu.. zobaczymy jak to wszystko bedZie czas pokaże
- trzeci5
- Forum Master 
oj szkoda ze wcześniej tego nierozważyłem bo bym sie skusił na granatowego,gluszcz pisze:oby nie skończyło jak moje granatowe....
 bo szukałem auta z czterema furtkami
 bo szukałem auta z czterema furtkami 
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
KonradzikIV pisze:Pomału myśle o tym żeby docelowo mieć 2 auta bo używanie cukiereczka na codzień na dłuższa metę nie ma sensu..
Też o tym myślę bo jednak szkoda sprzedawać!

KonradzikIV, 
Kiedy ja będę miał takie problemy jak wy Jeździ tym co jest i się cieszy że jeszcze jedzie a gdzie w głowie drugi wóz, chyba przeniosę się do karkowa;)
 Jeździ tym co jest i się cieszy że jeszcze jedzie a gdzie w głowie drugi wóz, chyba przeniosę się do karkowa;)

Kiedy ja będę miał takie problemy jak wy
 Jeździ tym co jest i się cieszy że jeszcze jedzie a gdzie w głowie drugi wóz, chyba przeniosę się do karkowa;)
					Ostatnio zmieniony pn cze 06, 2011 16:28 przez Dani90, łącznie zmieniany 2 razy.

- ShauN
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
Aż  żal dupę ściska że chcesz sprzedawać Golfa. Widziałem w Nysie na żywo i jest kosmos... Pozdro

KonradzikIV, ja również kilka miesięcy temu przemyslałem sprawe i kupiłem drugi samochód. Idealna sprawa gdy komuś szkoda swojej perły  

Tez sadze ze 2 auto sa najlepszym rozwiazaniem..  Ja mam firmowke gdzie sobie smigam wszedzie a golfik zostaje na jakies przejazdzki i wypady   dzieki temu u mnie wiecej pieniedzy na mody, dlatego temat wkoncu ruszyl
  dzieki temu u mnie wiecej pieniedzy na mody, dlatego temat wkoncu ruszyl   A jestem pewien ze sprzedajac go i potem ogladajac jak nim ktos jezdzi to bys zalowal.. Wiem po tym jak widze co sie dzieje z moim motorem.. czasem jak go widze to az dech zabiera i sie przypomina wszystkie chwile z nim.. a majac taki samochod jak ty to napewno bym go NIE SPRZEDAL !
  A jestem pewien ze sprzedajac go i potem ogladajac jak nim ktos jezdzi to bys zalowal.. Wiem po tym jak widze co sie dzieje z moim motorem.. czasem jak go widze to az dech zabiera i sie przypomina wszystkie chwile z nim.. a majac taki samochod jak ty to napewno bym go NIE SPRZEDAL !  

dzieki temu u mnie wiecej pieniedzy na mody, dlatego temat wkoncu ruszyl
  dzieki temu u mnie wiecej pieniedzy na mody, dlatego temat wkoncu ruszyl   A jestem pewien ze sprzedajac go i potem ogladajac jak nim ktos jezdzi to bys zalowal.. Wiem po tym jak widze co sie dzieje z moim motorem.. czasem jak go widze to az dech zabiera i sie przypomina wszystkie chwile z nim.. a majac taki samochod jak ty to napewno bym go NIE SPRZEDAL !
  A jestem pewien ze sprzedajac go i potem ogladajac jak nim ktos jezdzi to bys zalowal.. Wiem po tym jak widze co sie dzieje z moim motorem.. czasem jak go widze to az dech zabiera i sie przypomina wszystkie chwile z nim.. a majac taki samochod jak ty to napewno bym go NIE SPRZEDAL !  
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
Hmm złe mnie zrozumieliscie chyba... Po mojemu w naturze każdego człowieka jest progresss a nie regres wiec chciałbym sprzedać golfa kupić Cos do jazdy na codzień i Cos na niedziele - bidoklepa tylko na niedziele żal trzymać ... Nie wiem sam co to bedZie 

- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
KonradzikIV pisze:Nie wiem sam co to bedZie
Za to ja wiem. VW

- KoVal
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
czy ja wiem... jeżeli będzie szukał kolejnego auta tak jak rozmawialiśmy, to będzie ono raczej nastawione na osiągi i wrażenia z jazdy, a nie na "show", a niestety jeśli chodzi o VW, to bez grubych modów VW nic ciekawego nie oferuje...lolo_golf pisze:Za to ja wiem. VW
myślę, że bedzie to coś z "królewskich pojemności"

- Ad4m3k
- Forum Master 
- Kontakt:
KonradzikIV, gdybyś się jednak zdecydował sprzedawać części osobno i golfa puścić w serii to proszę o info 
ale z drugiej strony szkoda takiego projektu...

ale z drugiej strony szkoda takiego projektu...
- czajaa22
- Forum Master 
- Kontakt:
KoVal, 
Konrad goń dziada niech idzie w dobre ręce i kupuj coś z pełna gębą. Powodzenia

o tuz to dobrze mówisz vw w sumie niczym tak mocnym nie zaskakuje jak np RS4, osobiście też już mam dosyć modów bo i tak z bidoklepa nic mocnego się nie wyciągnie chodzi mi tu o golfa też się zastanawiam nad sprzedażąmyślę, że będzie to coś z "królewskich pojemności"
Konrad goń dziada niech idzie w dobre ręce i kupuj coś z pełna gębą. Powodzenia

R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
						- miko
- black point 
- Kontakt:
myślę że jednak nie, tak jak Koval napisał raczej coś grubszegololo_golf pisze:Za to ja wiem. VW

- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
aaa tam opowiadacie  Pewnie gluszcz zlał mu dupe pare razy to zawsze chodzą takie myśli po głowie
  Pewnie gluszcz zlał mu dupe pare razy to zawsze chodzą takie myśli po głowie  Pojeździsz chwile i miną niesnaski do cukierka
  Pojeździsz chwile i miną niesnaski do cukierka  

Pewnie gluszcz zlał mu dupe pare razy to zawsze chodzą takie myśli po głowie
  Pewnie gluszcz zlał mu dupe pare razy to zawsze chodzą takie myśli po głowie  Pojeździsz chwile i miną niesnaski do cukierka
  Pojeździsz chwile i miną niesnaski do cukierka