Wrażenia po V VAG Nysa 2011
Re: Wrażenia po V VAG Nysa 2011
Również dwa razy uległem presji i pogazowałem chwilę w godzinach wieczornych (ale zaznaczam, nie nocnych). Kilka osób nie dawało mi już żyć,bo chcieli usłyszeć jak chodzi v8, a jako że byłem już po kilku głębszych to się zgodziłem. Jeśli kogoś to zdenerwowało, to również przepraszam.
Ogólnie zlot bardzo udany, pogoda piękna, kąpiel w jeziorku bezcenna. Z minusów: za dużo alkoholu , za krótka impreza, no i golf w śmietniku... Mam nadzieję, że odbędzie się następna edycja! Szacunek dla organizatorów!
Ogólnie zlot bardzo udany, pogoda piękna, kąpiel w jeziorku bezcenna. Z minusów: za dużo alkoholu , za krótka impreza, no i golf w śmietniku... Mam nadzieję, że odbędzie się następna edycja! Szacunek dla organizatorów!
Audi V8 4.2 ABH 1993
Audi 80 B4 quattro 4.2 ABZ 1992 swap in progress -> 95%
Audi 80 B4 quattro 4.2 ABZ 1992 swap in progress -> 95%
- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Również dziekuję organizatorom za świetny Zlot, nie przyćmiła tego nawet awaria szyby przedniej po spotkaniu z Kamyczkiem na a4
Będę za rok obowiazkowo
Będę za rok obowiazkowo
poczytałem i ze swej strony również serdecznie che podziękować wszystkim uczestnikom za wspólne chwile, było mega
dzięki za zlot szkoda że byłem tylko w sobote ale wrażenia niezapomniane dzięki grupie z L-ca, orgonizatorom i wszystkin którzy zagościli swoimi pięknymi VAG-ami
Wiele serc, jedno bicie...
VW Golf ponad życie...
VW Golf ponad życie...
jak masz na myśli kluczyki z dołączoną czarną smyczą to ja je znalazłem, więc nie ma za co a tak poza tym to dziękuję wszystkim za "tematyczne pogaduchy", a w szczególności całej grupie opolskiej za super atmosferę i mile spędzony czas podczas trwania całej imprezy. zlot z roku na rok jest lepszy, więc mam nadzieję, że za rok znowu się tam spotkamy. pozdrawiam.barteKKK03 pisze:Na początek wielkie podziękowania za Pani Organizatorki - Alutki - która znalazła moje kluczyki od auta i dostarczyła je do DJ'a skąd je odebrałem... dziękuję!!
słuchajcie ludziska, piszecie o katowaniu samochodów nocą, słuchaniu głośniej muzyki, za dużo alkoholu
a przecież to właśnie stwarza otoczkę zlotu i atmosfery
piszecie że to minusy imprezy, a tak naprawdę to nieodzowne elementy każdej imprezy takiego typu
uważam że w porównaniu do majóVWki było bardzo cicho
co do jazdy samochodami i incydencie ze śmietnikiem to niestety, ale nie jest to wina organizatorów
a nasza, uczestników, wszyscy mówią że "ktoś" hałasował, katował, itd..
a sam jest zawsze najlepiej zachowującym się uczestnikiem, tylko skoro tak każdy gada to kto hałasował ??
powinniśmy się też pilnować na wzajem
jestem przekonany że "naszemu" koledze (nazwijmy go żartobliwie "dzwonek") który miał przygodę ze śmietnikiem, zwracaliśmy uwagę kilkanaście minut przed incydentem, aby odstawił auto i szedł z nami się bawić - mówił że już parkuje auto, niestety zaparkował
a teraz pytanie, gdzie byli jego koledzy że wogóle mu na to pozwolili ??
ale cóż... wkońcu to organizatorzy nawalili
zmieńmy to nastawienie prosze i nie udawajmy skrzywdzonych aniołków, OK !!!
a przecież to właśnie stwarza otoczkę zlotu i atmosfery
piszecie że to minusy imprezy, a tak naprawdę to nieodzowne elementy każdej imprezy takiego typu
uważam że w porównaniu do majóVWki było bardzo cicho
co do jazdy samochodami i incydencie ze śmietnikiem to niestety, ale nie jest to wina organizatorów
a nasza, uczestników, wszyscy mówią że "ktoś" hałasował, katował, itd..
a sam jest zawsze najlepiej zachowującym się uczestnikiem, tylko skoro tak każdy gada to kto hałasował ??
powinniśmy się też pilnować na wzajem
jestem przekonany że "naszemu" koledze (nazwijmy go żartobliwie "dzwonek") który miał przygodę ze śmietnikiem, zwracaliśmy uwagę kilkanaście minut przed incydentem, aby odstawił auto i szedł z nami się bawić - mówił że już parkuje auto, niestety zaparkował
a teraz pytanie, gdzie byli jego koledzy że wogóle mu na to pozwolili ??
ale cóż... wkońcu to organizatorzy nawalili
zmieńmy to nastawienie prosze i nie udawajmy skrzywdzonych aniołków, OK !!!
www.mk1cabrio.pl
Mój lansowóz:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2255656#2255656
Mój lansowóz:
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
masz rację kolego. tylko po ch...olere tam te motocykle?! to oni ciągle odcinali te kosiarki i pałowali je paląc gumę, a z tym zlotem nie mieli NIC wspólnego...
Nysa jest czyms czego nie da sie opisac. Bylem pierwszy raz i zakochalem sie w tej imprezie;p
Szacun dla organizatorow. I błagam nie zniechecajcie sie i robcie dalej ta impreze!!
Pozdro dla Jaszczura od ekipy z AudiSlask ktora stala na przeciwko waszego domku;]
I dla chlopakow ktorzy mnie obudzili o 7 rano zeby pic wodke z Kamilem;p
Widzimy sie za rok!
Szacun dla organizatorow. I błagam nie zniechecajcie sie i robcie dalej ta impreze!!
Pozdro dla Jaszczura od ekipy z AudiSlask ktora stala na przeciwko waszego domku;]
I dla chlopakow ktorzy mnie obudzili o 7 rano zeby pic wodke z Kamilem;p
Widzimy sie za rok!
Ostatnio zmieniony pn cze 06, 2011 11:55 przez Matt_04, łącznie zmieniany 1 raz.
no tego to nie wiemklintonMK2 pisze:masz rację kolego. tylko po ch...olere tam te motocykle?! to oni ciągle odcinali te kosiarki i pałowali je paląc gumę, a z tym zlotem nie mieli NIC wspólnego...
www.mk1cabrio.pl
Mój lansowóz:
Mój lansowóz:
buniek1984, Również ci życzę awarii w trasie
gluszcz, JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI na następnym zlocie trzeba
Pozdrawaim
gluszcz, JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI na następnym zlocie trzeba
Pozdrawaim
Zlot bardzo udany, imponująca frekwencja i piękne samochody mam nadzieję, że odbędzie się edycja 2012... Szczególnie chciałam podziękować chłopakom za odpalenie icka (padł aku) to się więcej nie powtórzy droga powrotna spokojna, aczkolwiek golfik został stać pod blokiem, bo z lewej strony cały klocek mi zdarło i szukam przyczyny awarii fotki wrzucę wieczorem
ps. lodówka samochodowa na 12v to zuo
ps. lodówka samochodowa na 12v to zuo
[b]MOJE MK 2[/b] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=197361
- drongal
- Mały gagatek
- Kontakt:
bylem pierwszy raz i nie zaluje tego bo bylo warto impreza zaje*ista i podziekowania dla organizatorow ze ogarneli calosc nie moge sie doczekac nastepnej edycji
fotki dodam za chwile
fotki dodam za chwile
aktualizacja str. 5 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=275191&p=4909477#p4909477