Wrażenia po V VAG Nysa 2011
V VAG Nysa 4/5 czerwca 2011
Postprzez yorn_123 » 05 cze 2011 01:37
szkoda tego mk3 co poszło w śmietnik
yorn_123 szkoda że nie widziałeś ......
Dobrze że się skończyło na śmietniku .... a nie na czyimś autku , lub na człowieku ....
"Pozdrowienia " dla deb...... z Prudnika
Dobrze że się skończyło na śmietniku .... a nie na czyimś autku , lub na człowieku ....
Ba.........................
Re: Wrażenia po V VAG Nysa 2011
o kim mówisz?szawełło pisze:V VAG Nysa 4/5 czerwca 2011
to nie my mamy za nisko auta... to krawężniki są za wysoko!! ^^
mój Golf Mk3 GTI
AiRRight- okucia, zestawy zawieszeń. Najlepsze ceny!!!
mój Golf Mk3 GTI
AiRRight- okucia, zestawy zawieszeń. Najlepsze ceny!!!
Docenty, dawać fotkę tej trójki wraz z właścicielem oraz nickiem z forum a co jak chciał szał zrobić to niech stanie sie medialny
- retim
- VWhite Golf MKII
- Kontakt:
twix87, Dobrze gadasz, teraz z podkulonym ogonem nie wystąpi przed szereg
Golfik
było i nima ;/(L04I&L90E)
Passacik :
PASSAT B3 Variant 1.9TDI AFN KOMFORT EDITION
5,6 ON/ 100km
było i nima ;/(L04I&L90E)
Passacik :
PASSAT B3 Variant 1.9TDI AFN KOMFORT EDITION
5,6 ON/ 100km
Re: Wrażenia po V VAG Nysa 2011
juz ok, ale tak sie wyrabalem ze myslalem ze palca zlamalemkostek pisze:albert, jak tak kciuk po wpadnięciu na wycieraczkę?
przez ta linke od namiotu
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
- barteKKK03
- V.I.P.
No to i ja przed chwilą dotarłem do domu... niestety dojazd na zlot z centrum Polski jest na prawdę ciężki... ale to nie ważne
Impreza na +
Na początek wielkie podziękowania za Pani Organizatorki - Alutki - która znalazła moje kluczyki od auta i dostarczyła je do DJ'a skąd je odebrałem... dziękuję!!
Zlot na prawdę zostanie zapamiętany pozytywnie... niestety humory nieco popsuł głąb z czerwonego MK4 z tablicami KOS... po pijanemu obtarł auto kolegi, po czym uciekł nad jezioro... i dzisiaj chłopaki zamiast wrócić z uśmiechami wrócić do domu, spędzili dobre kilka godzin na komendzie w Nysie... na szczęście został złapany i swoje na alkomacie wydmuchał.
Sprawco - miałeś wlepkę vwgolf.pl, więc pewnie to przeczytasz - obyś na długo zapamiętał ten zlot... w negatywnym sensie... i na innym już się pojawił
Impreza na +
Na początek wielkie podziękowania za Pani Organizatorki - Alutki - która znalazła moje kluczyki od auta i dostarczyła je do DJ'a skąd je odebrałem... dziękuję!!
Zlot na prawdę zostanie zapamiętany pozytywnie... niestety humory nieco popsuł głąb z czerwonego MK4 z tablicami KOS... po pijanemu obtarł auto kolegi, po czym uciekł nad jezioro... i dzisiaj chłopaki zamiast wrócić z uśmiechami wrócić do domu, spędzili dobre kilka godzin na komendzie w Nysie... na szczęście został złapany i swoje na alkomacie wydmuchał.
Sprawco - miałeś wlepkę vwgolf.pl, więc pewnie to przeczytasz - obyś na długo zapamiętał ten zlot... w negatywnym sensie... i na innym już się pojawił
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
na forum chyba nie jest z tego co wiem ale dane i z dowodu i auta mamytwix87 pisze: dawać fotkę tej trójki wraz z właścicielem oraz nickiem z forum
wiadomo - najwygodniej jak tata prowadzi do pruszcza a ty browarki sączysz na prawym czas samemu zacząc walczyc z kółkiem, pozdro i za dwa miesiace kontynuacja, tym razem stajemy koło Was ze względu na cienniestety dojazd na zlot z centrum Polski jest na prawdę ciężki
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
najgorsza karą dla nich bedze to jak dacie linki albo ich fotki i zkaaz wstepu!
- barteKKK03
- V.I.P.
Są zdjęcia... dokładne dane też pewnie będą... niech tylko Pijey się ogarnie po zlocie to na pewno trafią do Ciebie.jaszczur pisze: jak masz dokładne dane daj mi na pw
Ok... cień będzie... pompkę też mogę zagwarantować... żebyście nie musieli w Tojocie spaćdjtom pisze:wiadomo - najwygodniej jak tata prowadzi do pruszcza a ty browarki sączysz na prawym czas samemu zacząc walczyc z kółkiem, pozdro i za dwa miesiace kontynuacja, tym razem stajemy koło Was ze względu na cien
tylko niech ktossie wypowie wczesniej nt danych osobowych, zeby przypału nie było, jestem za upublicznieniem
Nocne Mary Squad
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
nie jezdze dla samochodów tylko dla ludzi i mam nadzieje ze uszczypliwosci sie skonczom poza tym ostatnio ciągle wjeżdzam jako vipTojocie
Nocne Mary Squad
- barteKKK03
- V.I.P.