Urlop wypoczynkowy!jaszczur pisze:ot i comajster heniek pisze:jutro praca nie integracja
Czy mogę jak przyjadę jutro (w piątek) zataśmować obok siebie kilka miejsc dla kolegów którzy przyjadą w sobotę czy będzie to niemile widziane??
Urlop wypoczynkowy!jaszczur pisze:ot i comajster heniek pisze:jutro praca nie integracja
no my też przewidujemy małą rezerwację parę trójkątów chcemy dać, o ile nie pokradnąD1_PITER pisze:Urlop wypoczynkowy!jaszczur pisze:ot i comajster heniek pisze:jutro praca nie integracja
Czy mogę jak przyjadę jutro (w piątek) zataśmować obok siebie kilka miejsc dla kolegów którzy przyjadą w sobotę czy będzie to niemile widziane??
no my też przewidujemy małą rezerwację parę trójkątów chcemy dać, o ile nie pokradną[/quote]klintonMK2 pisze:Czy mogę jak przyjadę jutro (w piątek) zataśmować obok siebie kilka miejsc dla kolegów którzy przyjadą w sobotę czy będzie to niemile widziane??
Jeszcze jest czas, a pogoda zmienną jest
zgadzam się, po za tym najważniejsze żeby nie padałoWieczor pisze:Jeszcze jest czas, a pogoda zmienną jest
Jak będzie +25 stopni, to nie ma opcji żeby nie pójść popływaćkisielek pisze:
oby woda w jeziorku była ciepła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości