VW PASSAT kombi by M4N14K [B5] AFN+, RECARO,...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
VW PASSAT kombi by M4N14K [B5]
Takie tam po umyciu auta z SAGIm:
GUCIEK, damy rade, dzięki
Merffik, mam nadzieję że się będzie podobał,
GUCIEK, damy rade, dzięki
Merffik, mam nadzieję że się będzie podobał,
- elpiotrek
- Forum Master
popieram przedmówcę
MK3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4712932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
elpiotrek pisze:fajne fotki:D to ze passek robi robote to juz wiesz:D
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
elpiotrek,
matwol2,
kepasa,
Adrianao8,
Dzięki chłopy za dobre słowo, zdjęcia mojego wykonania i wiem że mogły by być lepsze, ale mam kilka co robił SAGI i są lepsze, a oto i one:
matwol2,
foty robione w niedzielę , a mnie nie było bo miałem spóźnioną wizytę chrzcinową , a właściwie Junior miałledman pisze:czemu Was nie było
kepasa,
Adrianao8,
Dzięki chłopy za dobre słowo, zdjęcia mojego wykonania i wiem że mogły by być lepsze, ale mam kilka co robił SAGI i są lepsze, a oto i one:
Zmiany delikatne ale z gustem.. tak jak powinno być
Klapa US będzie ?
Klapa US będzie ?
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
chyba będzie FL ale czy US to jeszcze nie wiemMagnez pisze:Klapa US będzie ?
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
passssssacki konkret...na tych kółkach wygląda zaj....powodzenia w dalszych modach....
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
fotki bardzo fajne, passat też, a kiedy na kawe zajedziesz jakoś zawsze się mijamy
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2891389#2891389/]Moja petarda![/url]
dzis byłem, dobra kawka, dziękiGUCIEK pisze: a kiedy na kawe zajedziesz
nie jest tak że przy passku się nic nie dzieje, dzieje sie i to dużo, myję, czasem odkurzam, tankuje jak trzeba i trzaskam kilometry, plany też jakieś na mody są, niektóre nawet w trakcie realizacji
powoli bo powoli, ale cieszę się że do przodu
sebastian213, dzięki
I oto właśnie w tym chodziM4N14K pisze:powoli bo powoli, ale cieszę się że do przodu
Powodzenia w ulepszeniach
Drive It Like You Stole It ...
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
passssacik grubaśny.....robi robotę...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;