Zacny plan Był by trzeci taki golf w PL dopiero.uksz pisze:Silnik zostanie odprężony i zaturbiony
A czy ta lampka od R32 się różni? Myślałem że są takie same.uksz pisze:Co do wnętrza to kratki od bory ,lampka r32
Moderator: G0 Karcio
Zacny plan Był by trzeci taki golf w PL dopiero.uksz pisze:Silnik zostanie odprężony i zaturbiony
A czy ta lampka od R32 się różni? Myślałem że są takie same.uksz pisze:Co do wnętrza to kratki od bory ,lampka r32
daniel1d pisze:Zacny plan Był by trzeci taki golf w PL dopiero.uksz pisze:Silnik zostanie odprężony i zaturbionyA czy ta lampka od R32 się różni? Myślałem że są takie same.uksz pisze:Co do wnętrza to kratki od bory ,lampka r32
nie - to byłą tylko lampka w passacie w8uksz pisze:Lampka z golf r32 , 25th , passata w8 różni się tym że ma podświetlane ikonki oraz dwie diody do oświetlenia lewarka zmiany biegów.
Tak i mi się właśnie wydawało.KonradzikIV pisze: uksz napisał(a):Lampka z golf r32 , 25th , passata w8 różni się tym że ma podświetlane ikonki oraz dwie diody do oświetlenia lewarka zmiany biegów.
nie - to byłą tylko lampka w passacie w8
Rokoś pisze:jak rozgryziesz temat to napisz cos wiecej. czy oprocz tego podczas przekladki trafiles na jakies inne problemy?
rowniez jak ty zamierzam przerzucic kiere.
Jakie turbo będziesz wsadzać?uksz pisze:Więc teraz czas na zbieranie gratów pod turbo
Szczerze to jeszcze jestem cienki w tym temacie wiec nie bardzo wiem co i jak . Jeśli mógłbyś służyć jakąś dobrą radą , to będę wdzięczny .daniel1d pisze:Jakie turbo będziesz wsadzać?uksz pisze:Więc teraz czas na zbieranie gratów pod turbo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości