brak iskry
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
brak iskry
mam problem z moim golfem 1.3 b na wtrysku prąd jest w cewce i w przewodzie który prowadzi do rozdzielacza (nie wiem czy odpowiedni bo iskra sie pojawia co jakis czas gdy przyłoze do masy a prąd powinien byc chyba caly szac w kablu) ale iskry na świecy nie ma ? jakby kos mgół pomóc to byłbym wdzięczny
- Paweł Marek
- V.I.P.
brak iskry
Twojego opisu nie można zrozumieć. Sprawdź zasilanie i działanie czujnika halla opisy na forum
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
brak iskry
nie wiem którego fragmentu nie rozumiesz moze dlatego że ja kiepski jestem w tych sprawach i szczerze nie wiem gdize znajduje sie czujnik halla nie mogę znależc tych opisów:(
brak iskry
Zacznij korzystać z zasad Języka Polskiego to łatwiej będzie zrozumieć Cię mimo, że nie masz odpowiedniej wiedzy.dany8888 pisze:nie wiem którego fragmentu nie rozumiesz moze dlatego że ja kiepski jestem w tych sprawach i szczerze nie wiem gdize znajduje sie czujnik halla nie mogę znależc tych opisów:(
Brak poprawnej składni połączony z brakiem interpunkcji i wiedzy tworzą bełkot.
Masz iskrę na głównym przewodzie z cewki czy nie?
Trzymaj kabel blisko masy a ktoś niech zakręci silnikiem przez chwilę. Powinna być ładna, błękitna iskra.
Tematów jest multum:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=152753" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.pl/custom?hl=pl&clien ... art=0&sa=N" onclick="window.open(this.href);return false;
brak iskry
dzięki za ochrzan i za wszystko:) no iskra jest ale nie ładna błękitna i w ogóle to nie wyskoczy od razu tylko jakoś tak raz jest raz nie ma
brak iskry
Mam jeszcze jedno pytanie .Sprawdziłem miernikiem prąd dochodzi do cewki, ale gdy tylko zapnę kable do cewki w tedy znika napięcie.Ja sie na tym nie znam ale napięcie powinno byc cały czas prosiłbym o pomoc jesli by ktoś mógł odp?