jak odpalic mk2 bez kluczyków pomocy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
odpalenie auta i zdjecie wszystkich blokad jest two kwestia od kilkunastu do kilkudziesieciu sekund. Najbardziej skuteczne sa zabezpieczenia samorobne bo nie wiadomo gdzie i czego szukac. W seryjnych alarmach i innych zabezpieczeniach jest wszystko montowane przewaznie w tych samych miejscach. Jesli ktos bedzie chcial odjechac autem to mozecie byc pewni ze nim odjedzie bez wzgledu na to jakie ktos ma zabezpieczenia.
Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek
- Paweł Marek
- V.I.P.
Stacyjka to zwykły wyłącznik prądu. Jak ktoś pyta bo mu sie uwaliła to nie widzę różnicy porady jak ma jechać dalej z poradą jak ma przykręcić koło. Uważam że szansa że jakiś złodziej czegoś się z tego dowie jest taka sama jakby dzieciak oglądał Terminatora rozwalającego deskę w aucie i robiącego zwarcie żeby odjechać. Zabrońmy więc oglądać Terminatora.
[ Dodano: Nie Cze 11, 2006 12:00 am ]
A nie jest myślę źle uświadomić prostotę odpalenia auta wszystkim posoadaczom. Po to żeby je chronili jak się najlepiej.
[ Dodano: Nie Cze 11, 2006 12:00 am ]
A nie jest myślę źle uświadomić prostotę odpalenia auta wszystkim posoadaczom. Po to żeby je chronili jak się najlepiej.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
dokladnie a jak ktos sie uprze to i tak odjedzie tym samochodem my mozemy tylko mu to utrudnic bo odpalenie jak kolegaPaweł Marek pisze:uświadomić prostotę odpalenia auta wszystkim posoadaczom. Po to żeby je chronili jak się najlepiej.
mowi jest banalnie prostePaweł Marek
Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek
i slusznie dlatego odpowiadajmy jaknajbardziej wyczerpujaco i sensownie jesli golfkiller69 mialby miec nieuczciwe zamiary to gdzie indziej szukalby pomocy na przykład w jakims warsztacie bo tam by go na oczy widzieli i bardziej by ufali (uf uf) ale chlop moze mieć faktycznie kłopot a został potraktowany jak szmata co chce wykorzystac poważne fora do "niecnych" celówPaweł Marek pisze:Uważam że szansa że jakiś złodziej czegoś się z tego dowie jest taka sama jakby dzieciak oglądał Terminatora rozwalającego deskę w aucie i robiącego zwarcie żeby odjechać. Zabrońmy więc oglądać Terminatora.
QURA
Zyskujesz szacunek i dziekujesz za pomoc wciskajac "POMOGŁ" a ja zbieram punkcika. :)
Zyskujesz szacunek i dziekujesz za pomoc wciskajac "POMOGŁ" a ja zbieram punkcika. :)
A kto go tak niby potraktował,bo nie widze żeby ktoś tak napisał?Qura pisze:ale chlop moze mieć faktycznie kłopot a został potraktowany jak szmata co chce wykorzystac poważne fora do "niecnych" celów
Jesli nie chcecie pisac na forum z wiadomych wzgledów to prosze na gg lub meil lub Pw-to są słowa autora postu,i moim zdaniem tam powinna iśc porada.
panowie tą metodą że w filmach widac to ja mogę napisać tak: do auta włamali mi się za 1 razem łamakiem - puścił zamek częściej używany (domyślcie się który), drugim razem tłukąc szybę, blokada została złamana a stacyjki nie znalazłem... + do tego opis jak obejść kabelki i mamy " porade" a dla chetnych może fotoporadę??
to jest efekt takiego wg mnie gówniarza co z benzyniaka zrobił sobie diesla a auto wziął z podwórka w/w metodą. Aha - miałem odcięcie pompy ale znajdziecie na forum jak to ominąc bo w mk2 to bardzo proste.. dlatego się wściekam o tego typu porady nie na forum mają być tylko na priv...
to jest efekt takiego wg mnie gówniarza co z benzyniaka zrobił sobie diesla a auto wziął z podwórka w/w metodą. Aha - miałem odcięcie pompy ale znajdziecie na forum jak to ominąc bo w mk2 to bardzo proste.. dlatego się wściekam o tego typu porady nie na forum mają być tylko na priv...