Witam serdecznie,
mam prośbę, posiadam Golfa IV 2000r AJM 1,9Tdi 3 drzwiowy, 6 biegowa skrzynia, chciałbym wymienić w nim gałkę zmiany biegów na tą od Sport Edition. Czy ma ktoś może numer oryginalne części VW? Posiadam taki numer: 1J0711113ENRAD, wiem również, że wychodziły dwa rodzaje średnic drążka. W salonie nie potrafią mi pomóc, bo nie mają rysunku i mówią, że są pewni tylko oryginalne montowanej części czyli: 1J0711113QFEU, niektórzy to nawet nie wiedzieli o co pytam i podawali mi gałkę od 4 motion, więc proszę Was o pomoc. Z góry dziękuję
Gałka zmiany biegów od SPORT EDITION numer?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mój "czarnuch" MKIV
Kupię Fotele Recaro kubły 3D (skóra, pół-skóra, materiałowe byleby nie czerwone i niebieskie)
Kupię Fotele Recaro kubły 3D (skóra, pół-skóra, materiałowe byleby nie czerwone i niebieskie)
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Pierwsze trzy numery dla wersjo 5 biegów...kolejne trzy dla 6 biegów
Nr 1 i 4 dla wersji 4 Motion
...czyli Ciebie powinien interesować numer 5 lub 6 (plus wybór koloru) - nie wiem czym on się różnią
Nr 1 i 4 dla wersji 4 Motion
...czyli Ciebie powinien interesować numer 5 lub 6 (plus wybór koloru) - nie wiem czym on się różnią
http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Gol ... r/Shifter/" onclick="window.open(this.href);return false;
Panowie troszkę się już pogubiłem interesuje mnie jedna z poniższych gałek zmiany biegów:
Ta najbardziej numer który mam to 1J0711113ENRAD
Potem 3591GKSN10450-1 (to jest chyba od 5 biegowej nie znam od 6)
lub JNV711113A
Czy powyższa numeracja jest odpowiednia do mojego Golfa IV TDI 1,9 6 biegowa skrzynia 2000r? Z góry bardzo Wam dziękuje za pomoc.
Ta najbardziej numer który mam to 1J0711113ENRAD
Potem 3591GKSN10450-1 (to jest chyba od 5 biegowej nie znam od 6)
lub JNV711113A
Czy powyższa numeracja jest odpowiednia do mojego Golfa IV TDI 1,9 6 biegowa skrzynia 2000r? Z góry bardzo Wam dziękuje za pomoc.
Mój "czarnuch" MKIV
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Ta z pierwszego obrazka to 1J0 711 113 ET RAD (numer na samym dole tabelki wyżej)
Ten numer co podałeś to taka sama gałka ale bez chromowanej ramki...na wszystkich fotkach widzę chromy więc pewnie ten numer z dołu tabelki Cię bardziej interesuje
Ten numer co podałeś to taka sama gałka ale bez chromowanej ramki...na wszystkich fotkach widzę chromy więc pewnie ten numer z dołu tabelki Cię bardziej interesuje
Super dzięki, jakby ktoś mógł to jeszcze potwierdzić byłoby super :)z góry dzięki
Mój "czarnuch" MKIV