Kluczyk, scyzoryk niedział
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
Witam panowie co pordzic na zalany kluczyk od golfa IV?? tzn jest to zapasowy ale lepiej miec oba na wszelki, został poprostu wyprany w pralce bo był w kieszeni i teraz nie działaJĄ PRZYCISKI OD CENTRALENGO ZAMKA, rozebrałem go na pół suszyłem suszarką ale to i tak nic niedało, nadal nie działa co radzicie??
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
poszukaj o kodowaniu kluczyka...jeżeli nie pomoże to chyba się wysypał w tej pralce, co by nie było dziwne
...i nowa bateria bo z tej wypranej wiadomo że nic nie będzie
...i nowa bateria bo z tej wypranej wiadomo że nic nie będzie
-
- Użytkownik
wysypał czyli?? jest możliwośc dorabiania takich kluczyków jeśli nie mam dokumentów od niego takich jak ksiązka serwisowa , gwarancja auta itp??
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
no że się popsuł...dominik88.22 pisze:wysypał czyli??
w ASO na pewno to zrobią po nr VINdominik88.22 pisze:jest możliwośc dorabiania takich kluczyków jeśli nie mam dokumentów od niego takich jak ksiązka serwisowa , gwarancja auta itp??
dominik88.22, jak rozbierałeś kluczyk to na pilocie masz numer - odczytaj ten numer - następnie allegrosz czy inny portal - znajdź taki sam a potem sobie sam dokodujesz - wyjdzie taniej
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
tak jak koledzy ci podpowiadają:
wymień najpierw baterię a potem spróbuj ponownie zakodować jak nie pójdzie to musisz szukać nowego!! (ja mam na zbyciu ori działa na 434mHz jak coś)
wymień najpierw baterię a potem spróbuj ponownie zakodować jak nie pójdzie to musisz szukać nowego!! (ja mam na zbyciu ori działa na 434mHz jak coś)
-
- Użytkownik
Re: Kluczyk, scyzoryk niedział
Dobrze to niech ktoś powie jak dostać się do tej baterii?? nie mogę nigdzie znależć ;/
przydałyby się jakieś fotki
przydałyby się jakieś fotki
- vib0vit
- Mały gagatek
- Kontakt:
Stara wersja pilotów: http://www.a6klub.pl/a6c5-jak-rozebrac- ... t11092.htm" onclick="window.open(this.href);return false;, nowsza rozbiera sie podobnie . Co do kodowania pilota scyzoryka to wystarczy żeby miał tyle samo MHZ np. 434